Andy Murrary, schimb de replici cu un reporter

Andy Murray a fost lăudat de mama și fanii săi, după ce a corectat un reporter, care a făcut un comentariu discriminator după înfrângerea din sferturile de finală în fața lui Sam Querrey, la Wimbledon. 

Jurnalistul a susținut că Sam a fost "primul jucător american care a ajuns într-o semi-finală majoră din 2009". Dar Andy, în vârstă de 30 de ani, a subliniat faptul că remarca s-a adresat doar jucătorilor de sex masculin - Serena Williams, de exemplu, a câștigat 12 turnee de Mare Șlem din 2009 până în prezent. 

Jucătorul de tenis a întrerupt întrebarea și i-a reamintit reporterului că adversarul său a fost doar primul "jucător de sex masculin" care a făcut acest lucru. "Poftim ?" a replicat jurnalistul înainte ca Andy să repete răspunsul. Utilizatorii rețelelor sociale au fost rapizi în a-l lăuda pe jucătorul britanic, inclusiv mama lui, Judy Murray care a scris pe Tweeter: "Acesta este băiatul meu ❤."  Primul ministru al Scoției, Nicola Sturgeon, a scris: "Ce stea este @andy_murray - pe și în afara terenului."

Nu este prima dată când Andy a apărat jucătorii de sex feminin. După ce a câștigat a doua medalie de aur la Jocurile Olimpice de anul trecut, Andy a avut un schimb de replici cu comentatorul BBC, John Inverdale, după ce a fost felicitat pentru a fi primul care a câștigat două medalii de aur în tenis. El a afirmat: "Ei bine, pentru a apăra titlul la simplu ... cred că Venus și Serena [Williams] au câștigat în jur de patru, dar nu au apărat un titlu simplu înainte.", conform HELLO!

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel