Andreea Raicu reacționează, după articolele apărute: Nu! Tudor Chirilă nu m-a agresat niciodată

Sursa foto: Facebook Andreea Raicu
Sursa foto: Facebook Andreea Raicu

Andreea Raicu a reacționat la adresa unei părți a presei, după articolele care au avut drept subiect fosta sa relație cu Tudor Chirilă.

"Sunt tristă şi revoltată să văd modul absolut dezgustător cum presa a ales să răstălmăcească interviul meu cu @denise.rifai. Nu-mi vine să cred că trebuie să spun asta, dar zecile de articole apărute peste noapte, scrise pe genunchi şi fără nicio bază reală sau argument concret mă pun în această situaţie. NU, @tudorchirila nu m-a agresat niciodată. În niciun fel. Am punctat asta şi în emisiune, dar “jurnaliştii” au ales să ignore informaţiile care nu le-ar fi adus viralitatea pe care şi-o doreau.

Am din nou gustul amar pe care relaţia mea de love-hate cu presa românească mi l-a lăsat atâţia ani de zile. Mă întristează că un interviu în care eu am încercat să fiu sinceră şi transparentă, un interviu pentru care voi, publicul şi comunitatea mea, mi-aţi scris atâtea mesaje frumoase, este transformat într-un adevărat circ de insinuări şi judecaţi de valoare fără niciun fundament real.

Poate bat la uşi închise, dragi jurnalişti, dar aş vrea ca, înainte să mai scrieţi şi distribuiţi astfel de articole, să fiţi conştienţi de impactul pe care-l pot avea. Da, munca voastră poate răni şi afecta oamenii. Să nu uităm că în spatele unor astfel de fabricaţii se afla o persoană reală, cu sentimente şi emoţii, cu familie şi copii. Tot ce aţi făcut a fost să atacaţi un om fără nicio vină", a a scris Andreea Raicu pe Facebook.

Vezi și: "Mi-a lipsit foarte mult mama". Andreea Raicu, amintiri dureroase: Eram foarte mult dominată

Andreea Raicu, despre perioada din televiziune: Eram hăituită încontinuu. Paparazzi abia aşteptau să vâneze un moment de imperfecţiune

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel