Andreea Raicu, despre perioada din televiziune: Eram hăituită încontinuu. Paparazzi abia aşteptau să vâneze un moment de imperfecţiune

Sursa foto: Facebook Andreea Raicu
Sursa foto: Facebook Andreea Raicu

Andreea Raicu și-a amintit de perioada în care a lucrat în televiziune, când era urmărită de paparazzi, vorbind despre ideea de frumusețe care, dese ori, se confundă cu "perfecțiunea".

"Mi-am adus aminte de toată presiunea pe care am pus-o pe mine în cei 20 de ani în care am lucrat în televiziune şi eram hăituită încontinuu de paparazzi care de abia aşteptau să vâneze un moment de imperfecţiune. Şi cum credeam că perfecţiunea înseamnă frumuseţe, făceam tot posibilul să fiu perfectă. Asta învăţasem încă din copilărie şi credeam că îmi va aduce iubirea tuturor după care tânjeam mereu în mod subconştient.

Azi, într-o lume în care cei mai mulţi caută perfecţiunea, dacă ne uităm la ce se întâmplă în Social Media, ştiu că e o luptă fără sens şi mai ştiu că frumusețea nu înseamnă perfecţiunea găsită cu ajutorul filtrelor, intervenţiilor estetice şi tuturor metodelor care te duc cât mai aproape de idealul tău de frumuseţe, care de cele mai multe ori e nerealist.

Am fost şocată să aflu că, în anul 2020, peste 230.000 de adolescente cu vârste cuprinse între 13-19 ani au apelat la operaţii estetice, conform Asociaţiei Americane a Chirurgilor Plasticieni, ceea ce confirmă ce trăim. Eu te invit să te uiţi în oglindă fără să îţi modifici fizionomia, să îţi ridici sprâncenele, pomeţii sau să îţi tragi pielea. Uite-te la tine aşa cum nu o faci când pozezi pentru Instagram, aşa cum eşti tu, fără nicio expresie, fără să zâmbeşti sau să ai o privire seducătoare. Şi vezi ce observi. Ceea ce e în interior se vede la exterior", a scris Andreea Raicu pe Facebook.

"Emoțiile trebuie eliberate"

Andreea Raicu se orientează, în ultima perioadă, către o stare de bine, interioară și exterioară, alegând subiecte care au capacitatea de a transforma oamenii într-o variantă mai bună a lor. Într-o altă postare publicată joi, vedeta a vorbit despre emoții:

”Multă vreme, am crezut că trebuie să-mi ascund emoțiile copleșitoare pe care le simt - emoții precum furia, frică, rușinea, dezamăgirea, tristețea, anxietatea… Credeam că dacă le ascund, nu le conștientizez, nu le dau voie să existe, ele vor dispărea. Greșit! Cheia stării de bine este să stai cu absolut toate emoțiile pe care le simți, să le identifici și să le gestionezi corect, pentru că doar așa ele se consumă rapid. Dacă reprimi emoțiile greu de suportat, ele rămân în corp și încet încet își fac loc la suprafață. Mai întâi apar sub formă de frustrări și anxietăți. Apoi iau formă unor dureri mai mici, care se transformă într-unele mai mari, care în timp se transformă în boli. Emoțiile trebuie eliberate de fiecare dată când apar.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel