Andreea Raicu, mesaj dur la adresa Oliviei Steer după disputa cu medicul Mihai Craiu

Andreea Raicu
Andreea Raicu

Andreea Raicu a criticat-o dur pe Olivia Steer pentru felul în care a ales să vorbească la dezbaterea cu doctorul Mihai Craiu. Vedeta este de părere că persoanele publice au o responsabilitate foarte mare atunci când discută la televizor pe teme importante.

„Ea în general îi invită pe oameni să nu mai apeleze la medicina alopată și să se rezume doar la lucruri naturiste, de pildă, chiar dacă avem 40 de ani să nu mai facem mamografie, să nu mai luăm antibiotice, nu mai știu, e o listă destul de lungă de lucruri pe care le-am auzit de-a lungul timpului. Cred foarte tare în puterea subconștientului, dar în aceleași timp nu pot să anulez puterea și medicina și cred că în primul rând aș întreba-o dacă știe ce putere și ce impact au cuvintele ei și toate aceste provocări și invitații pe care le face comunității ei asupra lor. Și de ce face asta? Și care este baza care stă în spatele lucrurilor pe care le spune? Pentru că în acea dezbatere (cu dr. Mihai Craiu - n.r.), ea nu avea niște teorii valide, ea avea un telefon de pe care citea diverse lucruri, care nu erau susținute de absolut nimic. Cred că atâta vreme cât ești o persoană publică, ai o responsabilitate foarte mare în legătură cu ceea ce spui, mai ales când ești la televizor. Oamenii te ascultă, oamenii, dacă te plac, te și urmează și trebuie să ai grijă ce spui că s-ar putea să-i duci pe niște piste greșite.

Cred că ar putea să pună o altfel de abordare, să pună întrebări oamenilor, care vor fi nevoiți să afle răspunsuri, nu să dea răspunsurile direct. Cred că fiecare este în măsură - acum avem multe mijloace la dispoziție, și nu mă refer la toate informațiile pe care le găsim pe internet, avem acces la informații și la studii care ne ajută să ne găsim singuri răspunsurile. Pentru că dacă întrebi 10 oameni care au citit 10 lucruri de pe internet, fiecare îți va spune câte o părere, sute de teorii, important e să aduci tu părerea ta, în funcție de ce-ai luat și ce-ai aflat”, a spus Andreea Raicu, în cadrul emisiunii În fața ta, de la Digi24.

Vezi și: Vaccinuri. Medic Mihai Craiu - Olivia Steer, dispută aprinsă, în direct

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel