Andra, probleme cu Măruță. Revoltă pe emisiunea de la PRO TV: Luați o pauză / Mi-a dat viața peste cap, m-a încurcat

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Andra nu s-a mai putut abține și a spus care sunt problemele cu soțul ei și cu emisiunea pe care o are la PRO TV.

GALERIE FOTO Cine sunt nașii celebri ai lui Dani Oțil și ai Gabrielei Prisăcariu. El este un politician cunoscut

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Deși sunt împreună de 11 ani, cei doi nu vorbesc prea des despre relația lor, dar și când o fac, nu ezită să se tachineze unul pe celălalt. 

Recent, cântăreața i-a luat locul soțului ei și s-a apuct de podcast, primul invitat pe care l-a avut fiind Delia. Discuția dintre cele două artiste a ajuns până în punctul în care și-au bârfit soții. L-a un moment dat, Andra nu s-a mai putut abține și a oferit câteva detalii despre Cătălin Măruță și despre emisiunea pe care o prezintă la PRO TV, cea care o și supără de multe ori.

Răzvan Simion s-a dat de gol la nunta lui Dani Oțil. Cum o alintă pe Daliana Răducan

De ce o deranjează pe Andra emisiunea lui Cătălin Măruță

Provocată de Delia, care pleacă des în tot felul de vacanțe exotice, jurata de la "Românii au talent" a mărturisit că i-ar fi plăcut ca soțul său să stea mai mult pe acasă și să aibă un program mai flexibil astfel să poată petrece mai mult timp în familie sau să plece în vacanțe mai des. 

Mai exact, Andra a spus că se bucură atunci când o vede pe Delia în vacanțe peste tot prin lume, dar că i-ar fi plăcut ca și ea să aibă această posibilitate, însă programul soțului e departe de această ecuație, moment în care Delia a sfătuit-o pe aceasta să facă într-un fel ca Măruță să-și ia o pauză măcar din când în când pentru ca toți să se poată bucura de roadele muncii lor până la urmă.

Damian Drăghici, interzis la piesele lui Nelu Ploieșteanu. Soția lăutarului, acidă: Mă faceți să plâng. Nu pot, nu vrem!

"Mi-a dat viața peste cap"

"Tu ai reușit la asta cu plecările pentru că și soțul tău e mai lejer cu programul, nu are emisiune în fiecare zi, că altfel aș fi făcut și eu la fel. Pe mine m-a încurcat așa cumva. Nu vreau să vorbesc urât despre emisiunea lui Cătălin, Doamne ferește! Dar faptul că el trebuie să fie prezent 5 zile din 7 la emisiune mi-a dat viața peste cap. Pe mine chiar m-a încurcat treaba asta.

Nu e ca la tine, că soțul tău poate pleca oricând pentru o vacanță. Eu cumva simt nevoia să îmi fac curaj să plec. El și când a avut COVID-19 a făcut emisiunea de acasă. Îi place ce face, dar e și workaholic", a spus Andra în podcast-ul de pe Youtube.

"Luați o pauză, faceți cumva. Merge și la bărbați o pauză, dar când oferi prea mult și devină o rutină intervine o oboseală", i-a spus Delia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel