Anamaria Prodan, mesaj sfâșietor despre Daniel Prodan

Anamaria Prodan a transmis un mesaj dureros după moartea lui Daniel Prodan.

"Te stiam de-o viata intreaga... Ai fost printre putinii mei prieteni adevarati si cu siguranta unul dintre cei mai onesti si mai curajosi oameni pe care i-am cunoscut de-a lungul timpului. Genul de om de care nu s-a lipit nici o secunda fara umor si nicio secventa de rautate gratuita. Un baiat simplu din Satu Mare, educat si pregatit de familie pentru o viata decenta, care manat insa de un instinct rebel, de o ambiție fără margini si de un talent fierbinte si necontrolabil avea sa devina unul dintre cei mai mari si mai importanti fundasi din istoria fotbalul romanesc. Uriasul bland, fotbalistul fantastic, potrivit si productiv pentru orice epoca. Ardeleanul fara alt defect decat acela de a indrazni sa contrazica regula romaneasca a neputintei. Pentru toate astea si din foarte multe alte motive pe care din nefericire le-ai luat aseara cu tine, inchise in acel suflet deschis si frumos al tau... mi-e aproape imposibil sa-ti spun, ADIO!

Pot insa sa-ti spun ca a fost o onoare sa te cunosc, sa te am aproape in clipe grele sau la bucurii trecatoare. Pot sa-ti spun ca a fost o mandrie sa te consider apropiat si sa ma consult cu tine pe diverse teme. Pot sa-ti confirm ca a fost o placere sa constat de fiecare data ca vorbele despre cinstea si cavalerismul tau sunt adevarate. Poti sa afirm public ca intre noi n-au existat minciuni, si ca nici astazi, draga Didi, n-am sa te mint si sa-ti spun ca am sa trec si peste acest moment. Sunt o fire puternica, am depasit multe greutati in viata si probabil ca o voi mai face cu usurinta...dar astazi...astazi ma simt blocata. Nu pot accepta ca nu mai esti printre noi. Vestea primita azi-dimineata a cazut ca un fulger necrutator. Presa din tara plange dupa tine. Presa spaniola de asemenea. In Scotia, poate credeai ca te-au uitat, dar fanii lui Rangers s-au gandit la tine astazi si te-au omagiat pe retelele de socializare. Fiecare fan al Stelei rememoreaza in clipa asta in gand, voleul tau senzational care l-a doborat pe legendarul Goram. Fiecare roman urmareste in reluare filmul rapid al marcajului strict pe care i l-ai aplicat lui Asprilla la Cupa Mondiala. Epitelele noastre sunt insa tarzii si mici si conteaza prea putin in astfel de momente. Orice vom spune, nu va anula tragedia de proportii care ne inconjoara. Orice vom spune nu ni-l va aduce pe "Tatuca" inapoi...

[citeste si]

Stiu ca ai iubit fotbalul fara limite. L-ai jucat, apoi analizat si ulterior vazut cu o corectitudine dincolo de cinste. Ai fost un caracter aparte, draga Didi si om fara egal. Ai evoluat de-a lungul timpului pentru mari echipe ale lumii, ai facut istorie pentru echipa nationala a Romaniei si ai facut cinste tricolorului pe care l-ai iubit atat de mult. Ai executat mereu totul, cu un zambet bun pe care nimic nu-l mai poate aduce din pacate inapoi. Ne va lipsi acel zambet, ne vei lipsi tu, asa cum nu ti-ai imaginat vreodata! Imi vei lipsi enorm, prieten drag!

Odihneste-te in pace, Didi! Sincere condoleante familiei indurerate!", a transmis Anamaria Prodan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel