Amnistie și grațiere. Sondaj Avangarde, procentele date de Pieleanu

Marius Pieleanu
Marius Pieleanu

Marius Pieleanu a prezentat datele casei de sondare Avangarde cu privire la câți dintre votanții PSD sunt de acord cu amnistia și grațierea. 

”În proporție de peste 70% din electoratul care votează PSD-ul, probabil că acum mai sunt undeva la două milioane și ceva de oameni din trei milioane două sute, declară că sunt de acord cu amnistia și grațierea. Sigur că din totalul populației cu drept de vot, din cei 18.800.000, este o cifră semnificativ mai mică, adică mult sub nivelul de așteptare al celor de la PSD privind amnistia și grațierea. Dar pentru aceia care au votat PSD-ul, această măsură este una pe care o acceptă. (...)

Sunt două obiective ale unui partid politic: unu să își conserve propriul electorat și doi, dacă se poate, să îl dezvolte. Sigur că e o perioadă în care PSD-ul este puțin probabil că mai atrage electorat și principala preocupare este punctul unu, acela de a conserva propriul electorat. Din această perspectivă, cu 10 procente cel puțin, care s-au pierdut, asta înseamnă participare la votul de acum doi ani peste un milion de oameni. E mult, e puțin, rămâne de văzut”, a declarat Marius Pieleanu la România TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel