Ciprian Ciucu a câştigat şefia PNL Bucureşti. Vlad Voiculescu, mesaj pentru Violeta Alexandru

Facebook Alina Gorghiu
Facebook Alina Gorghiu

Ciprian Ciucu a câştigat alegerile pentru şefia PNL Bucureşti, anunţă senatorul Alina Gorghiu. Mai mulţi lideri politici au trimis mesaje după aceste alegeri. 

 

UPDATE: Vlad Voiculescu l-a felicitat pe Ciprian Ciucu după alegerile din PNL Bucureşti, dar i-a şi mulţumit Violetei Alexandru. 

"Felicitări, Ciprian Ciucu pentru câștigarea competiției de astăzi pentru președinția PNL București! Suntem la 3 ani distanță de următoarele alegeri. Totul este încă de făcut și lucrurile nu au început peste tot așa cum ar fi trebuit. Mă bazez pe tine ca împreună - USR PLUS și PNL București - să onorăm prin fapte promisiunile făcute bucureștenilor în septembrie 2020. Felicitări, Violeta Alexandru pentru tot ce ai reușit pentru bucureșteni și pentru PNL București. Nu e puțin și fiind aproape, știu că nu a fost ușor. Personal îți mulțumesc pentru colaborarea mereu onestă și te felicit pentru loialitate - nu e puțin lucru în politica românească", a scris Vlad Voiculescu pe Facebook.

UPDATE: Şi premierul Florin Cîţu, susţinător al lui Ciprian Ciucu, a reacţionat. 

"Ciprian Ciucu este noul președinte al PNL București! Felicitări! Avem treabă, Ciprian!Trebuie să reconstruim filiala și să aducem oamenii împreună.Fără compromisuri în 2024 și sunt sigur că PNL va fi prima opțiune a bucureștenilor. Reușim împreună! Împreună suntem #echipacastigatoare", a scris premierul pe Facebook.

UPDATE: Ciprian Ciucu, noul preşedinte PNL Bucureşti, a făcut o postare pe Facebook, la scurt timp după încheierea numărătorii voturilor. 

"Mulțumesc din suflet PNL București, vă mulțumesc dragi colegi, pentru încrederea pe care mi-ati acordat-o astăzi!

Echipa pe care trebuie să o susținem mai departe este formată din:

Cătălin Deaconescu - prim vicepreşedinte

Diana Baciuna - prim vicepreședinte

Octavian Oprea - vicepreşedinte

Tudorel Prună - vicepreședinte

Stelian Bujduveanu secretar general

Bogdan Ciocârlan - Trezorier

Daniela Păsăreanu - Cenzor

Florin Berbecaru - COAMB

Încrederea dumneavoastră mă responsabilizează și mai mult", a scris Ciprian Ciucu pe Facebook.

UPDATE: "A câștigat Ciprian Ciucu șefia PNL București. 495 la 409", a scris jurnalistul Dan Andronic pe Facebook. 

"Bravooooooooo! Ciprian Ciucu, noul președinte al PNL București. Victorie enormă  Cunoscătorii știu ce eforturi a făcut Ludovic Orban. Cunoscătorii știu și cât înseamnă această victorie de echipă. Pavel Popescu, Monica Anisie, Steli Bujduveanu, Claudia Benchescu și mulți alții!

Pentru că este meritul echipei lui Florin Cîțu! Iar Ciprian va face performanță și îi va aduce pe toți la masă", a scris Alina Gorghiu pe Facebook. 

Ciprian Ciucu, pro Cîţu după ce anunţase că îl susţine pe Orban

Pentru şefia PNL Bucureşti şi-au depus candidaturile Violeta Alexandru - actualul preşedinte al filialei şi Ciprian Ciucu - preşedintele PNL Sector 6 şi primar al acestui sector.

Pe 15 iulie, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a anunţat că şi-a depus candidatura pentru preşedinţia PNL Bucureşti, publicând pe Facebook fotografii alături de mai mulţi liberali şi premierul Florin Cîţu, candidat la şefia partidului.

Două zile mai târziu, şi fostul ministru liberal al Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat că şi-a depus candidatura pentru un nou mandat la şefia PNL Bucureşti.

Săptămâna aceasta, echipele candidaţilor s-au reunit pentru a stabili detaliile alegerilor. Ciprian Ciucu a precizat într-o postare pe Facebook că echipa sa s-a retras de la discuţii.

"Am fost efectiv urât surprins ca în timp ce discutam, înainte să fi convenit toate detaliile, deşi discuţia nu se finalizase, să primesc telefoane de la presă pentru a răspunde la acuzaţiile cum că eu aş vrea să 'controlez' voturile, deşi ni se făcuseră fel şi fel de propuneri aberante cum ar fi să se voteze în cabine de vot deschise fără să se respecte confidenţialitatea votului şi altele", a arătat, joi, Ciucu.

La rândul său, Violeta Alexandru a precizat, tot pe Facebook, că a propus vot în ordine alfabetică, buletinele de vot să fie introduse în plicuri la părăsirea cabinei de vot, măsuri stricte de protecţie în condiţii de pandemie şi reprezentanţi din partea fiecărui candidat în secretariatul tehnic şi comisia de numărare a voturilor. "Sunt deschisă discuţiilor în continuare. Soluţia plecării de la discuţii nu este o opţiune", a adăugat ea, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel