Alexandra Stan îl face praf pe Dorian Pop. Denise Rifai a izbucnit în râs când a auzit

Alexandra Stan l-a făcut praf pe Dorian Popa, fostul ei iubit. Detaliul care a făcut-o pe Denise Rifai să izbucnească în râs.

Vezi și: Alexandra Stan este bisexuală. Răspunsul care a surprins-o pe Denise Rifai: Uneori, n-aș putea spune că tot timpul

De-a lungul timpului, presa a scris despre Alexandra Stan că primul băiat cu care s-a sărutat a fost chiar Dorian Popa. 

"Ne plăcea să ne plimbăm de mână, cu el a fost primul meu sărut. Era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher si Beyonce. Relația adolescentină a fost una foarte scurtă", declarat Alexandra Stan în trecut. 

Pe baza declarației sale de atunci, Denise Rifai a continuat povestea pentru a ajunge la întrebarea cheie pentru Alexandra Stan: "A prins relația să înțeleg. În timp ce tu ai declarat că v-ați despărțit pentru că Dorian avea mai multe iubite, el a spus: "A fost dragoste la prima vedere, o poveste de dragoste cu scântei. O chestie frumoasă, de adolescenți, însă nu a ținut mai mult de o lună, ar fi fost imposibil". Aș vrea să știu ce părere ai astăzi despre Dorian Popa și dacă au mai existat tentative de a vă relua povestea de iubire?".

Diana Șoșoacă, intervenție după moartea Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu: Au băgat-o ăștia la COVID, că așa vor ei

Este Alexandra Stan fana lui Dorian Popa?

"Hâtz Johnule, normal că sunt. Îl apreciez foarte mult și-l admir foarte mult pe Dorian, mai ales că e un om super asumat și foarte inteligent și știu cât de mult și-a dorit să aibă succes. E o forță de om", a spus artista, la Kanal D.

Elon Musk șochează planeta: Cine este noul Dumnezeu al lumii. "Șansele să nu vedem e una la câteva milioane"

"Dorian m-a înșelat. Era pe interes"

"Nu a fost primul meu sărut, a fost primul iubit, prima relație, într-adevăr! Dar chiar m-a înșelat. A fost prima relație de o lună, că atunci, în liceu, erau numai relații de două săptămâni, trei, ceva de genul. Adică atunci nu se consumau relațiile, adică doar ne pupam, mergeam de mână, logic.

Dar chiar m-a înșelat, cu o fată, Corina, de la noi din Constanța, care avea super mulți bani. Părinții ei aveau foarte mulți bani și m-a înșelat cu ea, l-am prins cu ea! Era pe interes! A fost pe interes și chiar m-a înșelat, dar el nu mai recunoaște. Bine, și eu aveam un alt crush, era mai mare cu vreo 4-5 ani, un golan.

Dorian era super romantic. Îmi trimitea versuri de la piese, îmi spunea my boo. E un băiat extraordinar, apreciez foarte mult ce face, dar nu mai e genul meu de bărbat, nu aș putea să mai am o relație cu el. Le-a dat multora din Constanța peste nas, care n-au crezut în visul lui și au râs de el”, a afirmat Alexandra Stan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel