Diana Șoșoacă, intervenție după moartea Corneliei Catanga. Aurel Pădureanu: Au băgat-o ăștia la COVID, că așa vor ei

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Cornelia Catanga ar putea fi exhumată de familie. Motivul e incredibil.

Aurel Pădureanu, atac la Cătălin Măruță. L-a blestemat în direct, nu le-a venit să creadă: E posibil așa ceva?

Moartea Corneliei Catanga a stârnit contoverse și revoltă în rândul familiei și al apropiaților. Artista s-a stins din viață vineri dimineața, la vârsta de 63 de ani, în urma unul stop cardiac, fiind infectată totodată și cu SARS-CoV-2.

După ce a fost înmormântată în weekend, "Regina" muzicii lăutărești ar putea și exhumată la cererea familiei, care este suspicioasă de condițiile în care a murit aceasta. 

Mai exact, apropiații ei susțin că nu ar fi murit din cauza coronavirusului, dat fiind faptul că primul test i-a ieșit negativ, și astfel, o autopsie ar fi singura modalitate de a determina cu exactitate cauza decesului. 

Cornelia Catanga, PENSIE. Cât încasa, de fapt, lunar de la stat. Pădureanu îl acuză pe Becali: Se poate așa ceva?!

Diana Șoșoacă cere autopsia

Senatoarea Diana Șoșoacă este cunoscută pentru solicitările de exhumare a mai multor persoane publice decedate în ultima vreme. După scandalul cu moartea actorului Bogdan Stanoevici, senatoarea anunța că începe "războiul împotriva criminalilor din medicină" și "exhumarea tuturor morților îngropați până acum ca fiind morți de COVID".

Povestea se repetă și în cazul Corneliei Catangă, iar Diana Șoșoacă a declarat că în cazul în care Aurel Pădureanu nu ar fi înmormântat-o pe Cornelia Catanga, ar fi putut solicita autopsia.

Dat fiind faptul că protocolului specific deceselor din cauza COVID-19 nu permite formularea unei cererei de autopsie în timp util, deoarece se cere o înmormântare în ce mai scurt timp de la preluarea trupului de la morgă, senatoarea Diana Șoșoacă l-a sfătuit pe Aurel Pădureanu, să depună o plângere penală, citează cancan.ro

În urma acestei acțiuni legale, procurorii ar putea solicita exhumarea cântăreței pentru ca în urma autopsiei să fie stabilită cauza exactă a morţii.

Direcţia de Sănătate Publică Bucureşti a demarat o anchetă după ce mai multe persoane au fost prezente la inmormântarea Corneliei Catanga și au intrat în contact cu familia artistei.

Aurel Pădureanu, ipoteză șoc după moartea Corneliei Catanga

"A ajuns la spital, a făcut stop cardio-respirator! Nu este Covid, au băgat-o ăștia la COVID, că așa vor ei! Vor ei… ne-au nenorocit! Nu pot să dau mai multe detalii, că sunt în situația în care sunt. Vă rog să mă iertați!", a spus Aurel Pădureanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel