Alessandra Stoicescu, întrebare-cheie către Victor Ponta. Cum răspunde premierul

Premierul Victor Ponta a fost întrebat de către moderatoarea emisiunii "100 de minute", Alessandra Stoicescu, dacă există vreun răspuns de la Palatul Cotroceni la afirmația sa că este dispus să-și dea demisia dacă Klaus Iohannis va numi un premier din partea coaliției de guvernare. 

Chiar dacă nu a dat un răspuns direct, premierul Victor Ponta a dat de înțeles că mai are mult de lucru în fruntea Guvernului și că nu are de gând să plece. 

"Haideți să lămurim un lucru. Ieri dimineață a apărut pe surse că Liviu Dragnea a negociat cu Klaus Iohannis schimbarea mea. Întâmplător, Liviu Dragnea era cu mine la Târgu-Jiu, iar Klaus Iohannis era în avionul de New York, de întoarcere. Era normal să râdem puțin, că era greu să negocieze Liviu Dragnea, care era cu mine, cu dl președinte Iohannis, care era în avionul de New York. Erau exact aceleași surse care ne spuneau luni că dl Oprea și UNPR vor vota moțiunea de cenzură și care ne spuneau săptămâna trecută că Liviu Dragnea, gata, s-a decis să... Din acest motiv am luat-o în râs pentru că era o situație neserioasă. Acum, serios, am avut o moțiune de cenzură marți, a confirmat sprijinul parlamentar al Guvernului, până-n următoarea moțiune de cenzură, normal, Opoziția va critica Guvernul, e normal și-n limite constituționale, eu îmi fac activitatea ca prim-ministru și cât timp această coaliție rămâne fermă, pe poziție, cred că obligația mea este mai degrabă să merg în Parlament în perioada următoare și o s-o fac și luni, când voi merge în Camera Deputaților, unde o să prezint modul în care autoritățile noastre sunt pregătite pentru primirea refugiaților conform decizie JAI. Avem așa, pachetul de legi privind achizițiile publice, care pleacă spre Parlament în perioada următoare, avem legea salarizării bugetare, (...) avem bugetul pe 2016 în care trebuie să includem și prevederile Codului Fiscal și toate celelalte lucruri. În plus, avem legea de aprobare a acordului de împrumut către Republica Moldova. (...) Sunt teme importante", a spus premierul Victor Ponta, vineri, la Antena 3. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel