Alegerile locale, o nouă amânare? Anunţul zilei din PNL

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Toată măsurile, cu forțele de ordine sunt promise din PNL pentru alegerile din 27 septembrie. Dar ce se va întâmpla dacă studiile devastatoare devin realitate și numărul de infectați cu COVID va crește? 

Deputatul PNL Virgil Guran este încrezător că alegerile locale vor putea avea loc la data de 27 septembrie, în ciuda previziunilor sumbre în ceea ce privește pandemia, prin asigurarea unor măsuri de protecție care să nu pună în pericol sănătatea cetățenilor.

”Noi vrem să facem alegerile pe 27 septembrie, asta nu înseamnă că, dacă sunt mari probleme, nu există și posibilitatea de amânare, dar eu sper că nu. Vă spun categoric că nu ne dorim acest lucru pentru că trebuie făcute aceste alegeri. Vor fi măsuri speciale, începând de la modul de votare, de afluire, de păstrare a distanței, chiar ne gândim dacă sunt suficiente secții în momentul de față, pentru a nu se crea înghesuială“, a declarat Virgin Guran la Antena 3.

Întrebat dacă se ia în calcul crearea unor secții suplimentare, Guran a răspuns: ”Este posibil să gândim și acest lucru, se analizează în momentul de față. În mod normal, nu ar trebui, pentru că dacă se păstrează un anumit timp, nu ar fi probleme cu înghesuiala. Singurul lucru ar fi că, de obicei, sunt unii care vin în ultimul moment la votare. Aici va trebui să prezentăm măsurile, să rugăm lumea să meargă la vot în timpul zilei, dar vă spun că vom lua toate măsurile necesare, și cu forțele de ordine, pentru a împiedica înghesuiala.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel