ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Cum stau Ponta și Iohannis în sondajele din PSD și ACL

Victor Ponta și Klaus Iohannis sunt prezidențiabilii cu cele mai mari șanse să intre în turul 2 al alegerilor din această toamnă. În aceste condiții, ACL l-a inclus pe Victor Ponta în sondajele interne, iar Klaus Iohannis este subiectul măsurătorilor din PSD. Iată care este situația celor doi în sondajele din partidele adverse și care ar fi obiectivele formațiunilor cu privire la candidatul oponent.

Potrivit unor informații din PSD citate de stiripesure.ro, Klaus Iohannis ar avea în sondajele interne ale momentului un scor cuprins între 30% și 32%, pentru turul 1. Obiectivul stratregic al PSD ar fi să-l scadă pe liderul PNL la un procent de 28.

Surse din PNL și PDL au explicat că în sondajele din ACL Victor Ponta ar avea un scor cuprins între 40% și 43%. Obiectivul strategic al alianței ACL ar fi să-l scadă pe candidatul PSD la sub 40% în turul 1.

Pentru turul 2 al alegerilor prezidențiale, social-democrații susțin că scorul din sondajele interne ar fi de 55% la 45%, în favoarea lui Victor Ponta. De cealaltă parte, cei PNL și PDL spun că diferența în favoarea premierului ar fi de doar patru procente, respectiv 52% la 48%.

Vezi și: Sondaj: Situația partidelor după anunțarea prezidențiabililor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel