Află dacă numărul de la mașină îți aduce noroc sau ghinion

Foto Pexels
Foto Pexels

Numerologul Corina Stratulat a vorbit despre semnificația numerelor de la mașină.

Există o corelare în numerologie cu numerele și literele din numărul mașinii. Mașina primește o anumită vibrație prin numărul pe care îl alegem. Literele au o anumită conversie în cifre. De exemplu, A este 1, B este 2. Există un tabel numerologic unde putem vedea cărei cifre de la 1 la 9 îi corespunde o literă din alfabet.

2. -imagine fara descriere- (masina_numerologie_49669800.jpg)

Vibrația numărului mașinii o putem afla adunând toate cifrele din numărul mașinii, după conversia literelor. Nu luăm în calcul literele prezente la începutul numărului.

Ce spune numărul mașinii despre șofer

Numărul mașinii 1 – Pentru acești șoferi este foarte important să nu intre în competiții și să nu încerce să demonstreze ceva. Numărul 1 este nervos și este indicat să nu conducă nervoși.

Numărul mașinii 2 – Trebuie să evităm certurile și discuțiile sensibile în mașină, mai ales cele de cuplu. Această mașină are nevoie de un șofer încrezător.

Numărul mașinii 3 – Este o mașină ideală pentru adolescenți și studenți.

Numărul mașinii 4 – Aceasta e o mașină potrivită pentru familie, cu mulți copii.

Numărul mașinii 5 – Mașina cu acest număr este una de ultimă tehnologie, pentru curse, pentru călătorie. E o mașină pentru aventură.

Numărul mașinii 6 – Această mașină e un cal de tracțiune, ideală pentru familie. Cere un șofer gospodar, care respetă banii.

Numărul mașinii 7 – Nu oricine se înțelege cu această mașină pentru că e o mașină care cere eleganță, experiență și un anumit statut.

Numărul mașinii 8 – Această mașină e regina drumului, iar șoferul impune respect și recunoaștere. Pentru el, nimic nu e imposibil.

Numărul mașinii 9 – Șoferul acestei mașini e plin de compasiune și ajută la greu. El nu suportă specula și aroganța, a zis Corina Stratulat în cadrul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani".

 

Citește și...

Astrologul Daniela Simulescu, previziuni pe scurt pentru toate zodiile:

Berbec

Astrele te invită să nu te pierzi cu firea la primul blocaj. Ai aspecte favorabile, care vor avea efect doar dacă ești optimist. 

Taur

Ar fi bine să asculți de familie. Se pare că persoanele dragi văd într-un mod mai obiectiv problemele prin care treci. 

Gemeni

Discuțiile cu prietenii te vor aduce pe linia de plutire și îți vor oferi un gram de încredere. Deci evită să stai mai retras. 

Rac

Este o zi nemaipomenită pentru negocieri. Atât pentru proiectele personale, cât și cele profesionale. Trebuie să te valorifici!

Leu

Trigonul dintre Venus și Jupiter, dacă este pus în funcțiune, îți va aduce momente pe placul tău. Trebuie doar să crezi în tine. 

Fecioară

Astrele îți recomandă să nu alungi nostalgia, dar nici să o iei în brațe mai mult decât este cazul. Trecutul e bun, dar în anumite doze. 

Balanță

Venus, guvernatorul tău, primește aspecte bune. Încearcă să faci ceva frumos pentru partener. Te vei simți foarte bine. 

Scorpion

Reușești să îți miști colegii, să îi convingi să te urmeze, iar superiorii vor observa această putere și te vor aprecia. 

Săgetător

Astrele zic așa: să te distrezi, să faci ceva ce îți place, să fii precum un copil. Deci nu lăsa ziua să treacă pur și simplu. 

Capricorn

Nu neglija puterea gândului! Sunt zile în care nu îți ies toate așa cum ți-ai dori, dar dacă speri, poate vin și vremuri mai bune. 

Vărsător

Una dintre cele mai bune zile pentru a-i dedica mai mult timp partenerului! Puteți rămâne cu amintiri uimitoare!

Pești

Orice s-ar întâmpla astăzi, nu uita să îți cumperi ceva!  Să te răsfeți! Nu trebuie să faci cheltuieli mari, ci doar să îți aduci o bucurie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel