Adrian Severin, reacție după condamnare: Voi lupta până la capăt

Europarlamentatul Adrin Severin reacționează pe Facebook, după ce ÎCCJ a decis, marți, în primă instanţă, condamnarea sa la trei ani și trei luni de închisoare cu executare în scandalul "Sunday Times", fiind acuzat de luare de mită și trafic de influență.

"Acum câteva minute am aflat din presă, întrucât nu s-a comunicat nimic oficial, că ÎCCJ a hotărât condamnarea mea în scandalul "Sunday Times". Aceasta în ciuda faptului că în dosar nimic nu susține o asemenea concluzie. Nu cunosc încă argumentele pe care se întemeiază ea și le voi comenta atunci când le voi afla.

Consider că hotărârea este monstroasă nu doar în raport cu nevinovăția mea dovedită și pe care o susțin cu tărie în continuare dar și în raport cu ceea ce este de așteptat ca niște judecători români să facă pentru a nu pune pe umerii României povara unei rușini nemeritate. Aceasta este o nouă pată pe roba magistraturii noastre. Ceea ce a început printr-o farsă jurnalistică pare a se încheia printr-o farsă judiciară.

Voi face apel și voi lupta până la capăt. Nimeni nu trebuie să conteze pe lașitatea mea", scrie Adrian Severin.

[citeste si]

Magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) l-au condamnat marți, 23 februrarie, la 3 ani și 3 luni de închisoare cu executare pe europarlamentarul Adrian Severin, acuzat de luare de mită și trafic de influență în dosarul "Mită în Parlamentul European", potrivit Realitatea TV. Decizia nu este definitivă.

Europarlamentarul Adrian Severin a fost trimis în judecată de DNA. Severin e acuzat de luare de mită şi trafic de influenţă după ce ar fi acceptat să primească 100.000 de euro pentru a depune amendamente în comisiile de specialitate ale Parlamentului European, în sprijinul intereselor unor presupuse firme.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel