Adrian Năstase, "Cele două Românii". Mărturisiri emoționante de la lansarea cărții

Adrian Năstase și-a lansat marți, 23 septembrie, cartea "Cele două Românii". I-au fost alături prieteni dragi, colaboratori și oameni care pur și simplu îl admiră.

VEZI ȘI: ADEVĂRUL despre Sobaru. Ce spun apropiații despre el

Pentru toți cei care au fost prezenți la eveniment, fostul premier a avut un mesaj emoționant. Mai mult decât atât, Adrian Năstase promite să mai scoată un vom care se va numi "Mulțumesc".

"Încărcat de emoţia revederii, mărturisesc că am intenţionat să transmit mulţumiri alese fiecărui participant la evenimentul editorial de marţi, 23 septembrie 2014, de la Hotelul „Crowne Plaza". Vă întrebaţi, probabil, dacă am reuşit să reţin pe fiecare, având în vedere că sala a primit, cu ospitalitate, circa patru sute de invitaţi. Da! Mă ajută memoria afectivă . Fiecare chip din acea sală îmi era cunoscut, fiecare identitate personală şi profesională s-a aflat, la un anumit moment, în conexiune cu parcursul meu. Revăzând chipurile am retrăit amintiri, am rememorat episoade, proiecte, întâmplări, evenimente, dialoguri. Nimeni nu era acolo „fără acoperire"... Fiecare prezenţă avea legătură nu numai cu autorul cărţii, ci şi cu ceea ce cartea a adunat cu onestitate între coperţile sale, cu ceea ce am trăit împreună, cu obstacolele de pe traseu.

Cuvintele pe care le-am rostit în faţa auditoriului îmbrăcau gândurile, ideile, faptele trăite şi se adresau unui unui public atent, cunoscător, fiecare fiind, până la urmă, un „martor" al drumului străbătut împreună. Vedeam în ochii celor din sală curiozitate, susţinere, nostalgie, reproş, amintiri care se pare că poartă şi astăzi amprenta determinării, a entuziasmului, a setei de performanţă şi, mai ales, a unui superb spirit de echipă. Am primit din partea dumneavoastră o energie specială în această zi, ca şi pe parcursul zilelor trecute, mai întunecate, aşa incat gratitudinea mea pentru fiecare în parte a dobândit o dimensiune neaşteptată. Am înţeles că publicul extraordinar din această zi a revederii, a regăsirii sunt oamenii din viaţa mea. Prieteni (sau nu) sunt oameni care au înţeles sau care mai caută să înţeleagă cu adevărat...

Dumneavoastră aţi dat viaţă cărţii mele, i-aţi dat culoare şi, mai ales, i-aţi dat sens. Aţi fost barometrul onestităţii mele şi aţi cântărit fiecare slovă. Cu siguranţă, la un moment dat, voi scrie o carte cu titlul „Mulţumesc!", iar numele fiecăruia va fi acolo, numele voastre vor da viaţă fiecărei file", a scris Adrian Năstase pe blogul personal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel