ADMITERE 2013: Cum te poți înscrie online la facultate

admitere-online
admitere-online

Absolvenţii de bacalaureat din ţară şi din Bucureşti care vor să urmeze cursurile universitare de licenţă în instituţii de învăţământ superior precum Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti, Universitatea Ovidius din Constanţa sau Universitatea “Politehnică” din Timişoara se pot înscrie la concursul de admitere pe baza unei aplicaţii online pe platforma www.admitereonline.ro, dezvoltată de Educativa, un grup de ONG-uri care oferă servicii în domeniul educaţiei.

Costul suportat de candidaţi pentru procesarea înscrierii online este de 30 de lei, la care se adaugă câte 5 lei pentru fiecare universitate la care aceştia doresc să fie admişi.

Până în prezent, un număr de cinci universităţi din ţară au adoptat platforma, printre care şi Universitatea Româno-Americană din Bucureşti şi Universitatea Tehnică “Gheorghe Asachi” din Iaşi.

Cei care vor să se înscrie la una dintre cele cinci universităţi trebuie să completeze o cerere de înscriere, să depună documentele scanate necesare admiterii şi apoi să achite taxa de înscriere stabilită de fiecare dintre facultăţile pentru care optează.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel