ACCIDENT. Un mort și doi răniți pe DN2

Pe drumul care leagă Bucureștiul de Urziceni, în dreptul comunei Sinești, s-au ciocnit violent două autovehicule. Impactul a fost nimicitor, unul dintre șofer a decedat.

Noaptea dintre lunile aprilie și mai a fost una înfiorătoare pe DN2, drumul care leagă Bucureștiul de vama Siret, din nordul țării, spre Ucraina. În dreptul comunei Sinești, în județul Ialomița, două autovehicule s-au ciocnit. Este vorba  de un camion de tip TIR și de o autoutilitară. În urma impactului violent, una dintre persoane a decedat, după cum a informat subcomisar Adrian Creangă, de la Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliției Române.

[citeste si]

Șoferul dubiței a adormit

A fost vorba de o ciocnire frontală între TIR și dubiță. Aflat în dezavantaj din cauza dimensiunilor, cel de-al doilea vehicul a fost, pur și simplu, turtit. ”În jurul orei 2.45, în dreptul localității Sinești, la kilometrul 32, a avut loc o coliziune frontală între un TIR și o autoutilitară, pe fondul adormirii la volan a șoferului autoutilitarei”, este textul, sesc, al comunicatului.

Șoferul dubei, un tânăr de32 ani, a decedat. Conducătorul camionului a ajuns la spital, cu răni grave. Alți doi oameni au fost răniți și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel