Urmărește emisiunea live


Accident lângă București. Un MORT și patru răniți

Sursa: Pixabay
Sursa: Pixabay

Un grav accident de circulaţie a avut loc lângă Bucureşti. O persoană a murit, iar alte patru sunt rănite. 

O persoană a decedat şi patru au fost rănite, vineri, în jurul orei 5,45, în urma unui accident rutier în comuna Berceni, pe bulevardul 1 Mai, în care au fost implicate două autoturisme.

"Poliţiştii rutieri din Popeşti Leordeni şi ai Serviciului Rutier Ilfov s-au deplasat la faţa locului, iar din primele verificări a rezultat faptul că în urma impactului dintre cele două autoturisme au rezultat cinci victime", informează Biroul de presă al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Ilfov.

La locul accidentului s-au deplasat patru echipaje medicale, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Au fost efectuate manevre de resuscitare pentru una dintre victime, însă, din păcate, echipajul medical a declarat decesul acesteia.

Celelalte patru victime au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, scrie Agerpres.

"Poliţiştii Serviciului Rutier din Ilfov efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor cauzelor şi circumstanţelor în care s-a produs accidentul rutier, în cauză fiind deschis dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă", arată sursa citată. 

Accident grav miercuri, în Bistriţa-Năsăud. O femeie a murit 

O femeie de 65 de ani a murit, miercuri seară, spulberată de o mașină, în localitatea Poiana Ilvei, județul Bistrița-Năsăud. 

Din primele date ale pompierilor, reiese că, în localitatea Poiana Ilvei, două persoane au fost accidentate.

O femeie lovită de autoturism a fost găsită în stop cardiac, iar paramedicii au încercat să o resusciteze. Cealaltă victimă, un bărbat, a suferit un traumatism cranian.

Femeia în vârstă de 65 de ani nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul la locul accidentului, potrivit Mediafax.

Conform primelor date, femeia se afla în fața unei căruțe, iar bărbatul lovit ar fi fost în căruță.

Acesta și șoferul mașinii, conștient, dar politraumatizat, au fost duși la spital.

Camion plin cu bitum, răsturnat la Botoşani 

Un camion încărcat cu bitum s-a răsturnat, joi, pe drumul naţional DN 29 B, care leagă municipiul Botoşani de municipiul Dorohoi, pe raza comunei Văculeşti, conform Agerpres. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu, şoferul camionului, un bărbat în vârstă de 42 ani, a fost rănit.

"Pompierii care au ajuns la faţa locului i-au acordat primul ajutor până la sosirea echipajului medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Ulterior, conducătorul auto a fost preluat şi transportat, de urgenţă, la spital", a afirmat Dorina Lupu.

VEZI CONTINUAREA AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel