Val de demisii în PNL

PNL
PNL

La Galaţi, liderul organizaţiei municipale a PNL a demisionat. Acesta îi cere  şi demisia preşedintelui judeţean, Victor Paul Dobre, iar la Constanța, trei grei ai partidului au anunțat că demisionează din toate funcțiile pentru a rămâne simpli membri.

Preşedintele organizaţiei municipale PNL Galaţi, Nicuşor Ciumacenco, şi-a anunţat demisia, vineri seara, pe pagina de Facebook şi i-a cerut demisia şi liderului organizaţiei judeţene PNL, Victor Paul Dobre.

Demisia survine în urma rezultatelor slabe obţinute la alegerile parlamentare din 11 decembrie, unde PNL Galaţi a obţinut rezultate sub scorul naţional: la Senat - 17,14%, iar la Camera Deputaţilor - 16,40%. În municipiul Galaţi rezultatele au fost şi mai slabe: la Senat 14,10%, iar la Camera Deputaţilor 13,24%. În urma alegerilor, PNL a obţinut la Galaţi doar două mandate, unul la Camera Deputaţilor, adjudecat de Victor Paul Dobre şi unul la Senat, adjudecat de consilierul local George Stângă, liderul TNL Galaţi.

Ciumacenco şi-a anunţat demisia şi a anunţat că este nevoie de o nouă conducere în PNL Galaţi.

"Îmi asum bărbăteşte rezultatul prost din urmă cu câteva zile şi-mi prezint demisia din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale a PNL Galaţi. Consider că, dacă iubesc acest partid, la fel ar trebui să procedeze toţi cei care au condus aceste alegeri, în frunte cu Victor Paul Dobre. Este nevoie de o echipă nouă, dacă vrem să mai salvăm ceva", a precizat Ciumacenco pe Facebook.

[citeste si]

Preşedintele organizaţiei judeţene PNL Galaţi, Victor Paul Dobre, a declarat că nu este momentul să demisioneze pentru că la începutul anului viitor vor fi alegeri în filială.

Filiala Constanța, fără cei mai importanți lideri

După scorul foarte mic obţinut la alegerile parlamentare 2016, liberalii Ovidiu Cupşa şi Victor Manea au demisionat din funcţiile pe care le aveau în PNL Constanţa şi au anunţat că vor rămâne simpli membri.

Preşedintele PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, a anunţat că nu demisionează.

Într-o postare pe Facebook, Ovidiu Cupşa şi-a explicat gestul: „Astăzi mi-am depus demisia de onoare din funcţia de vicepreşedinte al PNL Constanţa. Alături de mine şi-au depus demisiile şi vicepreşedinţii Victor Manea şi Sorin Ciutureanu, precum şi Dan Pisică - membru BPJ. Am cerut depunerea mandatului întregii conduceri a filialei judeţene a PNL Constanţa pentru rezultatul foarte slab la alegerile parlamentare. Am propus asigurarea unui interimat de către primarii cu scorurile cele mai bune şi organizarea de alegeri democratice în partid. Am considerat că această măsură ar trebui luată de toate conducerile judeţene care au luat sub scorul de 30% asumat de partid înainte de alegeri. Am aflat de la unii colegi - panicaţi că li se cere demisia - că a fost un "rezultat bun", că e nevoie tot de cei care au pierdut alegerile "să facă reformă" şi că doar doamna Gorghiu şi domnul Cioloş sunt vinovaţi de dezastru. Reforma cu noi pentru noi continuă!"

Filiala Timiș, fără președinte

Preşedintele PNL Timiş, Nicolae Robu, a precizat, joi seară, într-o declaraţie de presă, că  a decis să demisioneze din funcţie. El a adăugat că va exercita funcţia de preşedinte până când conducerea naţională a partidului va comunica un interimar

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel