Traian Băsescu, desființat de un fost apropiat. "Am tăcut zece ani. Ajunge!"

Traian Băsescu este atacat extrem de dur de un fost apropiat, pe care-l cunoaște încă din perioada comunistă și apoi din experiența partidului democrat. Este vorba despre Silvian Ionescu, care a folosit cuvinte grele la adresa fostului președinte. 

Silvian Ionescu a fost ofiţer DIE. El l-a avut în subordine pe Traian Băsescu, în anii când fostul preşedinte era şeful Navrom la Anveres. 

"Am spus-o de mai multe ori: firea de lichea lui Băsescu nu-l lasa să nu gafeze! Să rânjeşti la moartea Tribunului e blasfemie, după ce l-ai folosit şi în 2004 şi în 2008 ca să îţi faci majoritatea şi la Bucureşti şi la prezidenţiale! Mai mult, să faci alianţă tu personal, intuitu personae, cu Profesorul, cu Tribunul, şi apoi să îi faci "soluţie imorală" e uluitor, e nemernic! Să-l faci pe Vadim- Dumnezeu să-l odihnească!- delator, când tu însuți ai fost "colaborator membru de partid "al CI-ului DIE, înseamnă să fii o jigodie fără de pereche! Adică tu îi turnai pe toți românii care îți treceau prin față. Am tăcut zeci de ani pentru prestigiul țării. Ajunge! Ca să înţelegeţi, el, Băsescu, era turnătorul tuturor matrozilor care treceau prin Anvers şi cumpărau şi ei lănţişorul de aur mai ieftin decât putea el. Asta era jale! În timp ce el, Băsescu, ciordea din curse zeci de mii de dolari! Ştiu ei toţi comandanţii cum se chiverniseau pe banii proştilor! Câţi nebuni mai avem, să creadă că încă lepra asta mai e necesară neamului?", a scris Silvian Ionescu pe pagina sa de Facebook. 

"USL e în toate, în cele ce sunt și în cele ce mâine vor râde la soare... Tocmai și-au pierdut Tribunul! Dumnezeu să-l ierte!", a spus destins fostul președinte Traian Băsescu la o conferință de presă de la PMP, miercuri. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel