Surpriză pentru Lili Ruse pe Valea Oltului: Auziți, domnu' Iohannis...

Liliana Ruse, jurnalista România TV, povestește pe Facebook, la ce a fost martoră, duminică, pe Valea Oltului, în condițiile în care circulația pe ambele sensuri era îngreunată din cauza unui accident rutier.

"Auziti, domnu' Iohannis, am stat o ora jumate blocati pe Valea Oltului din cauza unui accident. Cozi de 5 km pe ambele sensuri. Cam ce credeti ca am simtit noi, astia, de abia de urniseram, cind a trecut in zbor coloana dvs, cu 10 masini, plus ambulanta, iar antemergatorul urla isteric sa oprim? Stiu ca te grabeai la concert, dar pleaca si mata mai devreme de acasa, ca stii cum se circula pe la noi. Hai, vizionare placuta si anunta-ne pe facebook unde sunt radare", a scris în urmă cu puțin timp pe pagina sa de socializare, Liliana Ruse. 

Klaus Iohannis, prima apariție după mai bine de o lună de absență

Ulterior, într-un răspuns la un comentariu la postarea sa al unui utilizator de internet, jurnalista România TV precizează: "Stimati prieteni, sa fie clar: n-am zis ca e un abuz. Imi exprimam frustrarea, ca miile de oameni blocati. As fi vrut sa va vad, in locul nostru, cum ati fi zis: sa treaca, e presedintele!".

Potrivit Administrației Prezidențiale, președintele Klaus Iohannis va participa de la ora 19.30, la deschiderea Festivalului Internațional „George Enescu", la Sala Palatului din Capitală.

Lili Ruse: Asta îmi place la Iohannis - discret în viața privată, mut în viața publică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel