SRI, mesaj de ultimă oră despre Florian Coldea

Serviciul Român de Informații anunță, joi, că prim-adjunctul directorului SRI, Florian Coldea, a fost distins cu însemnele de Cavaler al Ordinului Național al Meritului de către ambasadorul Franței în România, Francois Saint-Paul, în cadrul unei ceremonii organizate la reședința acestuia.

Potrivit sursei citate, distincția recompensează parcursul lui Florian Coldea "marcat de o puternică implicare în cooperarea în materie de securitate împreună cu partenerii francezi și euroatlantici".

"Nu voi înceta să insist, în calitate de ambasador al Franței, țară care a fost tragic lovită de atacuri teroriste în luna ianuarie a acestui an, asupra importanței acestei cooperări între servicii pentru a lupta împotriva noilor forme de terorism care aduc atingere valorilor de libertate și de drept, valori pe care le împărtășim toți", a declarat Francois Saint-Paul, citat de Agerpres.

Ordinul Național al Meritului se acordă, potrivit Ambasadei Franței, persoanelor din toate mediile de activitate și recompensează performanțele remarcabile ale cetățenilor, fie într-o funcție publică, civilă sau militară, fie în exercitarea unei activități private, precum și angajamentele tinerei generații.

"Ordinul Național al Meritului își propune să stimuleze energiile individuale, să reunească aspirațiile și să recompenseze inovația și implicarea în răspândirea valorilor susținute de Franța. Acest ordin are o triplă vocație: să reflecte dinamismului societății, să ofere un exemplu și să recunoască diversitatea", mai transmite sursa citată.

Vezi și: SRI, mesaj cu privire la un subiect extrem de delicat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel