Nicolae Bănicioiu, semnal trimis medicilor din grupul de Facebook cu 32.000 de membri

Ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, le-a transmis un semnal medicilor care au inițiat grupul de Facebook ”Medici gata de greva generală . Solicitam salarii decente !”, ce a adunat până acum aproape 32.000 de membri

”Când ați văzut grupul de Facebook de 30.000 de oameni, când ați văzut că s-au umflat puțin apele, nu ați simțit un moment de genul Arafat - 2012? V-ați temut de un miting?”, l-a întrebat jurnalistul Val Vâlcu pe ministrul Sănătății, luni, la DCNews Live.

”Ce legătură are una cu alta?”, a reacționat Nicolae Bănicioiu.

Citește și: EXCLUSIV: Soluția Guvernului la revendicările medicilor

”Păi are, că tot de la medici s-a pornit scandalul, tot în stradă vor să iasă ...”, a continuat jurnalistul.

”Stați un pic! Vorbiți de grupul de pe Facebook? Eu îi cunosc pe majoritatea celor care postează acolo. Îi cunosc pe cei care sunt inițiatori, cei care sunt în spate. Că nu vin ei să vorbească ... . 

Eu vreau să vă spun că vorbesc cu orice medic, de la medicul rezident, până la un mare profesor, când are un interes de sistem și pentru sistem. La fel și cu asistenții medicali. Da?

Ce să fac? Să stau eu să-i sun de zece ori să vină să vorbească? Nu, domnii respectivi, sau doamna respectivă, sau doamnele respective vor să se erijeze în niște conducători.

(...) Toate părerile sunt importante pentru mine și le iau ca atare, dar îi rog pe toți să mă și ajute să reformăm sistemul împreună. Să dea drumul la medicii tineri să intre în spitale. Da? Cred că și acolo sunt câțiva dintre inițiatori care trebuie să facă lucrul acesta. Să-și reformeze în primul rând și atitudinea lor față de medicii tineri”, a comentat ministrul Sănătății pe marginea respectivului grup de pe rețeaua de socializare.

Vezi și: Medicii pregătesc un miting de amploare! Când va avea loc


Interviul integral cu Nicolae Bănicioiu poate fi urmărit în următorul video, de la minutul 25:25:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel