Mitingul PMP surclasează protestul PDL

Cele două partide care au legături strânse cu președintele Traian Băsescu, PDL și PMP, protestează sâmbătă, în Capitală, împotriva Guvernului Ponta, în locații diferite, însă mobilizarea celor de la Mișcarea Populară a fost mult mai eficientă, comparativ cu cea a democrat-liberalilor.

Protestele demarate, sâmbătă, în București de PDL – care l-a propulsat pe preșdintele Traian Băsescu la Palatul Cotroceni- şi PMP - partidul pe care preşedintele îl susţine făţiş şi căruia îi va acorda votul la europarlamentare - sunt în curs de desfășurare.

Însă, în timp ce la mitingul PMP sunt prezenți câteva mii de manifestanți, unele surse mass-media avansând cifra de 8.000 de persoane, la cel organizat de PDL se pare că au aderat doar câteva sute de protestatari, scrie stiripesurse.ro

Prezența numeroasă de la mitingul PMP se datorează și faptului că cei din staff-ul partidului au decis să aducă și oameni din toată țara, în timp ce PDL a strâns doar forțe din Capitală, urmând ca săpătmâna viitoare să organizeze un protest de amploare la Cluj.

Mitingul PMP, organizat împotriva accizei la carburant, a început oficial la ora 12:00, în Piața  George Enescu, ulterior, între orele 13.30 – 14.30, manifestanţii urmând să plece spre sediul Guvernului, pe traseul C.A. Rosetti – Bulevardul Magheru şi Bulevardul Lascăr Catargiu.

Simultan, se desfășoară și marșul de protest al PDL București împotriva „guvernării socialiste" a lui Victor Viorel Ponta, cu plecare de la sediul central al partidului din Aleea Modrogan nr. 1 către sediul Guvernului din Piața Victoriei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel