Mama unui copil cu ADHD, mesaj tulburător: Trăiesc în iad

Elevi din clasa a VII-a de la o școală din Pitești, îndrumați de părinții lor, au protestat trei zile împotriva unui copil diagnosticat cu ADHD. 

Ei nu-l mai vor pe copil în clasa lor, pentru că susțin că ar fi agresiv. Copiii nu au mai intrat la ore timp de trei zile. Potrivit ultimelor informații, lor le va fi scăzută nota la purtare, iar copilul cu ADHD va merge la un consult de specialitate. 

Mama unui copil cu ADHD, Anemari-Helen Necsulescu, a scris pe Facebook un mesaj tulburător: 

”De ieri, de cand povestea prostestatarilor de la Pitesti ne-a invadat viata, traiesc in iad. Odata pentru ca sunt mama unui copil diagnosticat cu ADHD. Apoi pentru am retrait momentul din clasa zero cand ni s-a spus, de catre parinti si cadrul didactic de la clasa sa ne luam "handicapatul" si sa plecam. Si am plecat! Si in ultimul rand pentru ca ieri am fost sunata sa mi se spuna ca fiul meu se taraste pe jos, intrerupe si deranjeaza atat la scoala cat si la afterschool. Ma astept sa ni se ceara sa plecam.

Este foarte usor sa fii respins. E de preferat sa pleci mereu ptr ca ei te vor afara si tu vrei sa scapi. Cel mai greu de gestionat este respingerea. Spun foarte des ca singurul loc de unde nu am fost dati afara este Cercetasii Romaniei (da, o iau personal si ma includ in ecuatie alaturi de fiul meu). Ei sunt singurii care ne-au primit si tinut. In rest, ne-au dat afara de la dansuri, nu ne-au primit la cluburi ptr ca nu au personal care sa acopere nevoile fiului nostru (club de matematica, club de IT, afterschooluri)... Nu, nu ne permitem o scoala privata. De fapt de anul acesta nu ne mai permitem nici terapia. Profesorul de sprijin vine 2 ore /saptamana si lucreaza cu el in biblioteca alaturi de alti copii. Asa a decis inspectoratul scolar. Asta e tot. Nu avem progres! Nu avem suport!

Cand intrati in greva si cereti ca un elev sa fie dat afara, va rog sa va uitati in sufletul dumneavoastra si pentru o secunda sa incercati sa va imaginati cum ar fi daca v-ar da pe dumneavoastra afara. De peste tot! Mereu!”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel