Firea, reacție după BOMBA din dosarul cu Băsescu

Gabriela Firea a comentat știrea conform căreia Parchetul General a infirmat decizia în dosarul pe care îl are cu Traian Băsescu.

"Duminică seara am fost sunată de jurnalişti şi mi s-a spus că au aflat pe surse că rechizitoriul e gată şi că a fost trimis al instanţe. Domnul Bolcaş mi-a spus că trebuie să mi se comunice rechizitoriul, ceea ce până acum nu s-a întâmplat. Nici mie, nici avocatului nu mi s-a comunicat soluţia. Soluţia care acum este infirmată. Se infirmă ceva ce eu n-am luat la cunoştinţă.

Eu personal am fost de câteva ori la parchet, domnul Bolcaş a fost de foarte multe ori, tot ce ni s-a solicitat am depus la dosar, am fost chiar interogată de avocaţii domnului Băsescu vreo treio ore, nu înţeleg de ce ancheta nu a fost efectivă. Sunt dezamăgită. Eu chiar am dorit o mediere, o retracatare a acelei părţi din declaraţie. Am stat al dispoziţia Justiţiei chiar însărcinată. Am fost la parchet în luna a 7-a de sarcină, chiar a fost o traumă", a spus Gabriela Firea la Adevărul Live.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel