Ecaterina Andronescu, cerere-fulger pentru PSD: Trebuie cât mai repede cu putință

Ecaterina Andronescu
Ecaterina Andronescu

Ecaterina Andronescu a declarat că este necesară organizarea cât mai curând a unui congres pentru alegerea unui președinte al partidului.

'Nu cred că PSD se află într-o situație în care toată lumea ne vede în dezmembrare sau în dezagregare. Departe de a fi în această situație. Cred că preocuparea noastră și puterea PSD stă în organizațiile județene, care, fără îndoială, nu numai din județul Bihor, din județele prin care adesea trec, sunt organizații puternice și care ne pun în situația să clarificăm cât se poate de repede problemele de la vârful partidului în ce privește asigurarea conducerii pe următoarea perioadă de timp. Cred că este nevoie de un congres pe care să-l organizăm cât mai repede cu putință, ca prin votul colegilor să fie un președinte legitimat de vot și în spatele căruia să ne așezăm pentru a demara rezolvarea problemelor pe care le avem', a afirmat Ecaterina Andronescu.

Ea a adăugat că are încredere în colegii săi, care 'cu inteligență, înțelepciune și pricepere' vor trece destul de repede peste acest moment, care, din exterior, pare mai dificil.

'Cred că suntem un partid suficient de consolidat și de bine așezat și din punct de vedere al resurselor umane de care dispunem în așa fel încât să putem merge mai departe cu guvernarea', a spus Ecaterina Andronescu conform Agerpres.

VEZI ȘI: Va fi congres PSD după retragerea lui Ponta? Ce spune Bănicioiu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel