X FACTOR 2018 CÂȘTIGĂTOR. Bella Santiago a câștigat sezonul 8. Finalul, anunțat dinainte

Ema Apostu / 24 dec 2018 / 00:18 Salveaza PDF Comentarii

X FACTOR 2018 CÂȘTIGĂTOR. Confruntarea a ajuns la final. Bella a reușit să le fure inimile telespectatorilor și a ieșit învingătoare. Ea este noua câștigătoare X Factor.

X FACTOR 2018 CÂȘTIGĂTOR. Cu o poveste dureroasă în spate şi cu un bagaj incredibil de talent, voce şi pasiune explozivă, Bella Santiago a câştigat sezonul 8 X Factor. Oamenii i-au apreciat fiecare apariţie, iar acest lucru s-a văzut în urma votului final, dar şi pe reţelele de socializare. Toate momente sale din show au devenit virale. Atrăgătoarea filipineza a convins publicul că merită să câştige premiul cel mare.

Vezi și: X FACTOR: Bella Santiago a câștigat sezonul 8. Reacții: Era evident!

 

X FACTOR 2018 CÂȘTIGĂTOR. Bella Santiago este un monument de talent, frumusețe și căldură. După apariția ei din audiții, a reușit să-i lase pe toți cu gura căscată, în continuare. Venită în România în 2016, Bella Santiago a ajuns să cânte cu băieţii din trupa Jukebox, al cărei solist, Alex Vasilache, a fost în echipa lui Horia Brenciu la X Factor în urmă cu doi ani. „Sunt răsfăţata trupei!", le-a mãrturisit tânăra, care i-a pus pe jar pe cei doi prezentatori, apoi i-a cucerit pe doi dintre juraţi încă de la primii săi paşi pe scenă. "Are deja o atitudine de divă!", a remarcat Delia, iar Ştefan Bănică nu s-a sfiit să îi mărturisească, la un moment dat: „Eşti bombă cu ceas! Eşti de pe altă planetă!", i-a mai spus juratul „X Factor".

Vezi și: X Factor. Explozie de talent și frumusețe. Bănică: Ce a fost asta? Ne-a omorât

X FACTOR 2018. Bella Santiago a câștigat sezonul 8. Final, anunțat dinainte


X FACTOR 2018 CÂȘTIGĂTOR. Finalul fericit pentru Bella Santiago pare să fi fost prevestit chiar de jurați:

X FACTOR 2018 CÂȘTIGĂTOR. „Dragă domnişoară, eşti una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit în viaţa mea!", i-a spus Brenciu, după unul dintre momentele sale din emisiue. Iar Carla's a continuat: „Eşti pretendentă la marele premiu, asta e clar, dar rămâi tu, rămâi timidă, rămâi acolo unde eşti şi lumea o să te iubească atât de tare încât nici nu-ţi imaginezi!".

X FACTOR 2018 CÂȘTIGĂTOR. Deși nu a avut o viață ușoară, abia reușind să trăiască de pe o zi pe alta, în copilăria ei din Filipine, Bella a luptat cu toate puterile pentru fetița ei de șapte ani, pe care nu a mai văzut-o de doi ani. Micuța se află alături de mama artistei, acasă, în locul în care a crescut. Bella recunaoște că vocea pe care o are este un dar de la Dumnezeu.

Vezi și: X Factor Bootcamp. Bella Santiago a incendiat scena. Delia: Artist complet, o femeie fenomenală

 

(w670)


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26