X Factor Bootcamp. Bella Santiago a incendiat scena. Delia: Artist complet, o femeie fenomenală

Sursa foto: a1.ro
Sursa foto: a1.ro

X Factor Bootcamp. Bella Santiago, un monument de talent, frumusețe și căldură, a dat, din nou, juriul și publicul pe spate. După apariția ei din audiții, a reușit să-i lase pe toți cu gura căscată și a doua oară. A interpretat piesa Rolling in the Deep, de la Adele, într-o manieră personală: extrem de sexy.

X Factor Bootcamp. Venitã în România în 2016, Bella Santiago a ajuns sã cânte cu bãieţii din trupa Jukebox, al cărei solist, Alex Vasilache, a fost în echipa lui Horia Brenciu la X Factor în urmă cu doi ani. „Sunt răsfăţata trupei!", le-a mãrturisit tânãra, care i-a pus pe jar pe cei doi prezentatori, apoi i-a cucerit pe doi dintre juraţi încã de la primii săi paşi pe scenă. "Are deja o atitudine de divă!", a remarcat Delia, iar Ştefan Bãnicã nu s-a sfiit sã îi mărturisească: „Eşti bombă cu ceas! Eşti de pe altă planetă!", i-a mai spus juratul „X Factor".

X Factor Bootcamp. Bella i-a cucerit de la primul la ultimul acord al piesei, iar la final, cu toţii în picioare, juraţii au strigat într-un glas: „Răspunsul nostru pentru tine este DA!". „Dragă domnişoară, eşti una dintre cele mai bune voci pe care le-am auzit în viaţa mea!", i-a spus şi Brenciu, iar Carla's a continuat: „Eşti pretendentă la marele premiu, asta e clar, dar rămâi tu, rămâi timidã, rămâi acolo unde eşti şi lumea o să te iubească atât de tare încât nici nu-ţi imaginezi!".

X Factor Bootcamp. Deși nu a avut o viață ușoară, abia reușind să trăiască de pe o zi pe alta, în copilăria ei din Filipine, Bella este hotărâtă să lupte cu toate puterile pentru fetița ei de șapte ani, pe care nu a mai văzut-o de doi ani. Micuța se află alături de mama artistei, acasă, în locul în care a crescut. Bella recunaoște că vocea pe care o are este un dar de la Dumnezeu și este gata să-l folosească pentru a le oferi celor două tot ceea ce nu a avut, o viață bună. 

Și nu a dezamăgit nici de această dată. Publicul și juriul nu și-au mai putut loua ochii de la ea:

X Factor Bootcamp. "Aici e vorba de show total, este singura interpretă care vine cu o contribuție personală la o piesă pe care o cântă în stilul ei. Felicitări! Este clar o concurentă care, probabil... acum nu ştiu ce va face Delia", a spus Ştefan Bănica.

X Factor Bootcamp. "Eşti a doua finalistă a echipei Deliei. Te quero mucho. Baftă!", a fost reacția scurtă a lui Horia Brenciu.

X Factor Bootcamp. "Eşti un artist complet, o femeie fenomenală, arăţi impecabil, te comporţi impecabil. Am senzaţia că eu cu tine pot câştiga X Factor. Ia un scaun. Se va așeza pe scaunul lui Simion", a fost decizia Deliei.

Citește și: X Factor Bootcamp. Vincenzo Vollaro, moment criticat dur. Bănică: Eu mă ascundeam într-un boschet

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel