Vremea de Paște. Iris Răducanu, meteorolog ANM: Duminică vor fi ploi cam în toată țara

Vremea de Paște. Iris Răducanu, meteorolog ANM: Duminică vor fi ploi cam în toată țara / Foto: Pixabay, de Shlomaster
Vremea de Paște. Iris Răducanu, meteorolog ANM: Duminică vor fi ploi cam în toată țara / Foto: Pixabay, de Shlomaster

Iris Răducanu, meteorolog ANM, a venit cu informații actualizate despre vremea de Paște.

Vești proaste pentru cei care intenționau să își petreacă Paștele la iarbă verde, încingând grătare. Se pare că duminică, în ziua Învierii, va ploua cam în toată țara. Iris Răducanu, meteorolog ANM, a anunțat că cea mai mare probabilitate de precipitații este prognozată pentru partea de Sud ar țării, dar că apoi ploile se vor extinde. Se întâmplă după ce anterior se anunțase o vreme caldă în toate regiunile pentru ziua de Paște, în special în jumătatea de sud-est, cu maxime cuprinse în general de la 22 până la 24 de grade.

"Vremea va fi capricioasă în zilele următoare. Astăzi va continua să mai plouă în Centru, în Sud-Est, local în Sud și Est, și doar pe arii restrânse în rest. De altfel, încă este în vigoare atenționarea de Cod Galben pentru Sud-Estul teritoriului, unde deja cantitățile de apă au depășit 30 de litri pe metru pătrat, mai exact 34 de litri pe metru pătrat în județul Constanța.

Precipitații însoțite de descărcări electrice

Pe parcursul zilei de mâine avem o pauză de precipitații, iar de mâine seară, vineri, pe parcursul zilei vom avea parte din nou de ploi, la început în Vest, apoi vor fi în extindere în toată țara. Aceste precipitații vor fi însoțite și de descărcări electrice pentru că și temperaturile vor fi în creștere în zilele următoare.

Dacă pe parcursul zilei de astăzi vom ajunge la temperaturi maxime de până la 17 grade, pe parcursul zilei de vineri ne așteptăm să înregistrăm până la 23 de grade în Sudul teritoriului. Și la București vremea se încălzește. Astăzi va mai ploua temporar, slab, iar pe parcursul zilei temperaturile maxime vor atinge 16 grade. Pe parcursul zilei de vineri ne așteptăm ca temperatura maximă în București să ajungă la 22-23 de grade.

Vremea de Paște

Duminică vor fi ploi cam în toată țara, cu o probabilitate mai mare în Sud pe parcursul zilei, apoi și în extindere pe parcursul nopții. Și luni ne așteptăm la ploi, cu probabilitate mai mare în Sudul teritoriului", a declarat meteorologul Iris Răducanu, într-o intervenție la Realitatea Plus.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel