Victor Slav, operat. Ce zice Bianca Drăgușanu - FOTO

Rodica Mitu / 27 feb 2018 / 08:49 Salveaza PDF Comentarii

Victor Slav a ajuns pe mâinile medicilor, dar și în cârje, medicii fiind nevoiți să recurgă la intervenție chirurgicală.

"Eu de fapt mă pregătesc pentru Exatlonul de anul viitor. Exatlon Alaska", a glumit Victor, pe seama pățaniei lui.

Prezentatorul TV se afla cu Bianca Drăgușanu la munte, atunci când s-a accidentat. "În prima fază, nu mi-a zis. De fapt, prietenul cu care era a sunat-o pe prietena cu care era și i-a spus că Victor și-a rupt piciorul și să nu îmi spună. M-am gândit că rămâne pe mine căratul, mutatul, ce-o mai fi. Știi la ce m-am gândit? Dacă vine un cutremur, cade blocul și trebuie să îl car eu. În prima seară am mers la un medic și i-a spus că trebuie să se opereze. Eu i-am zis că nu trebuie! Dumneavoastră nu ați auzit de puterea vindecătoare a gândului?", s-a amuzat Bianca Drăgușanu.

"I-am spus că, dacă aș putea, m-aș opera eu în locul lui. E un pic fricos, are o problemă cu anestezia. Eu mi-am rupt piciorul pentru că mi-am parcat mașina lângă un canal descoperit. Și m-am dat jos din mașină și am căzut în canal.", a mai spus ea.

[citeste si] 

(w670)

Victor Slav a fost extrem de emoționat. În momentul în care a ajuns la os, m-a strigat: "Victor, am ajuns aici la os, trebuie să intrăm în os". "Intrăm, domnul doctor", i-am zis eu.

"A fost totul ok, nu am avut nicio problemă. Suntem gata să plecăm acasă. Va trebui în următoarele săptămâni să merg în cârje", a mai spus Victor Slav.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28