Victor Becali, detalii despre "SPA-ul lui Borcea" din închisoare, care era "vizitat" de curioși: Nu le venea să creadă

Victor Becali a vorbit, recent, de perioada petrecută în spatele gratiilor alături de Cristi Borcea și Giovanni Becali, dar și despre "SPA-ul" fostului acționar de la Dinamo.

"Una se scria prin presă, alta era situația acolo. Ca să vă dau un exemplu. Mai veneau elevi de la școala de poliție în vizită la noi. Și fete, și băieți. Și mulți aveau curiozitatea să vadă camera lui Borcea, pentru că de el se scria mai mult. Atunci eram patru într-o cameră mică, toaletă la comun. Dar fetele doreau să vadă unde e SPA-ul lui Borcea, pentru că citiseră în presă. Le-am spus să deschidă ușa la WC, că acolo e… Nu le venea să creadă!", a spus Victor Becali pentru Fanatik.

Cât despre vizitele pe care i le-ar fi făcut Valentinei Pelinel lui Borcea, noaptea, despre care a vorbit Nati Meir, acesta a mai spus: "Păi, Meir vedea noaptea prin bezna aia cum a văzut și euro ăia falși pe care-i dădea la lăutari! Unde să intre Valentina Pelinel? Eram 16 în cameră uneori, ba am fost și 40 la un moment dat. Acolo nu intră nimeni".

"Nu am plecat capul în fața nimănui"

"Ne-am dus crucea! Noi nici măcar nu am încercat să fugim ca alții, că poate nici nu ne mai găseau… Niciunul dintre noi nu a fugit! Am înțeles de la început că acolo sunt niște reguli și trebuie să le respecți. Altfel, suporți niște consecințe. Am fost demn! Am stat mai mult cu Borcea decât cu Giovanni în perioada aia și am încercat zilnic să fiu puternic. Mai ales că erau pe lângă noi unii care au căzut psihic, au intrat în depresie, au cedat. Am avut pe unul, nu vă dau nume, care a vrut să se sinucidă de 5 ori și nu a reușit! Era ca un pui de Crevedia!", a spus Victor Becali pentru Fanatik.

"Îi mulțumesc Lui Dumnezeu că m-a ținut tare! Că nu poți ști… Te crezi puternic și-ți dai seama în momente de-alea că nu ești… Nu am plecat capul în fața nimănui, i-am respectat pe cei din jur, m-au respectat. Un director de acolo, când am ajuns, ne-a zis: "Cu cât o să înțelegeți mai repede unde sunteți, cu atât o să vă fie mai ușor!”. Am băgat la cap. Nu trebuie să te mai gândești "vai, ce-am fost și unde sunt acum”, a mai spus acesta.

Giovani Becali, poveste de viață. De ce s-a dat italian

Giovani Becali a povestit, în urmă cu ceva timp, la România TV, despe aventura fugii sale din România și cum a cerut azil politic în Germania. 

GIOVANI BECALI: Din 75 nu am mai fost în țară. Asta pentru că în momentul în care am cunoscut-o pe nevastă-mea am adus-o la Frankfurt și i-am spus...după ce i-am spus că nu sunt Giovani, că sunt român, că cutare și nu știu ce...și am adus-o în Frankfurt, unde eu cerusem azil politic atunci. Ea a zis că dacă ne combinăm și continuăm împreună și facem un copil, "vreau să-l nasc în Germania". I s-a părut altfel Germania decât Franța, unde ea studia.

Victor Ciutacu: Soția ta studia în Franța în momentul în care...?

GIOVANI BECALI - Da, în Franța. La Paris...Sorbona.

Victor Ciutacu: Și te-ai dat și tu ceva student?

GIOVANI BECALI: Eu m-am dat italian... m-am dat Giovani, că așa am rămas Giovani. Dacă-i spuneam de România...și de ...poate nu știa femeia. Știa, probabil, făcând facultatea la Paris, știa unde-i România, dar...Ceaușescu, Securitate, cutare, nu știu ce...în sfârșit. Îi dau telefon nevesti-mii în Germania și îi spun "Mami, ia dă drumul la CDF, RDF ceva, vezi ce e la nemți..."...E ceva... "E Revoluție, mami, hai că mergem în România". Visam eu să merg în România? Deci nevastă-mea, din '84 până în '90, 6 ani venea de 2 ori pe an acasă, cu copiii, la casa aia bătrânească, stil vagon.

Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel