Vanessa Ferrari: “Meritam cât Ponor, dar ea e din România”

images
images

Gimnasta italiană Vanessa Ferrari aduce noi controverse la Jocurile Olimpice, potrivit Gândul. Aceasta consideră că merita bronzult, la fel ca și Cătălina Ponor.

[caption id="attachment_218979" align="alignleft" width="291"] exclusivnews[/caption]

Supărată că nu a reușit să se claseze pe podium, Ferrari și-a vărsat furia pe gimnasta noastră. Aceasta susține că arbitrii ar fi avantajat-o pe Cătălina și în calificări.

“Meritam 15,200, cât a luat și Ponor, dare a e din România. De fapt, Ponor nici nu merita să fie în finală pentru că greșise grav în calificări, dar arbitrii au lasat-o să participe.”, a declarat grimnasta.

Chiar dacă Vanessa Ferrari a terminat concursul cu aceeași notă ca și rusoaica Alya Mustafina(14,900), aceasta nu s-a clasat pe locul 3. Nota de dificultate a rusoaicei era mai mare decât cea a italiencei.

Ferrari este dezamăgită de nedreptatea pe care au făcut-o arbitrii. Aceasta susține că după proba la bârnă ea nu a greșit nimic.

Enrico Casella, antrenorul Vanesei Ferrari, a declaat la finalul concursului: “Italia este mai mică decât România și Rusia, în gimnastică.”

După acest incident, jurnaliștii ziarului “La Republica” au botezat-o pe Cătălina “Carolina Ponor”, cu intenție sau fără.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel