Val de CRITICI după ironia Deliei: Nu vă e rușine! Vă lăfăiți în vacanțe de lux/ Nu ți-a rămas ceva mărunțis?

Captură X Factor Antena 1
Captură X Factor Antena 1

Delia a fost puternic criticată, în sute de mesaje, în scandalul ajutorului de stat cerut și pentru artiști. 

Delia a scris, pe Facebook, un mesaj pentru cei care critică faptul artiștii din România, în special din domeniul muzicii, solicită ajutor de la stat, din cauza veniturilor scăzute de limitările pandemiei. Vezi aici mesajul Deliei și contextul

Însă, postarea ironică nu a făcut decât să fie un ”accelerator” pentru alte reacții critice, care au curs în rafală! 

Iată doar o parte dintre comentariile făcute la postarea vedetei: 

- Nu vă e rușine să cereți bani statului, voi care vă lăfăiți în vacanțe de lux, în haine, adidași, poșete de firmă... la muncă cu voi, reprofilați-vă așa cum au făcut foarte mulți români care trăiesc cu minimul pe lună. 

- ”Ajutorul” cred că trebuie să vina la fiecare, dar începând cu cei mai afectați și voi cred că sunteți cel mai puțini afectați, această “cerință” e penibilă și o jignire față de oamenii care efectiv nu mai au ce munci din cauza crizei actuale, copii care nu au tablete să învețe că provin din familii defavorizate și lista continuă cu adevărate drame prin care trec mulți oameni (să nu zic tragedii). 

- Nu am nimic împotriva cântăreților și înțeleg că au suferit în această perioadă însă nu mi se pare normal ca voi să fiți singurii care primiți ajutor! Sunt zeci de mii de oameni care au fost poate chiar mai rău afectați de pandemie decât cântăreții, iar ei suferă în tăcere fiindcă nu au influență așa cum au persoanele publice, care au apelat la această scrisoare! Cred că asta deranjează pe multă lume, pentru că fiecare a fost nevoit să se reprofileze sau să muncească suplimentar prin alte locuri pentru a supraviețuii, iar voi să cereți ajutor cu mâinile în buzunar. Nu v-a astupat nimeni gura! Lora cum a făcut concert online? Am văzut că mai multe personalități au făcut de-a lungul pandemiei, chiar cu scopuri caritabile! Nu vreau să sun răutăcioasă sau să jignesc pe cineva dar în opinia mea această scrisoare e o jignire pentru cei care efectiv au fost nevoiți să supraviețuiască pe cont propriu în pandemie.

- Delia, fără supărare, dar de câte ori ai renunțat la piscină, Maldive, Austria, orice, să vă organizați să ajutați lumea care acu` chiar au nevoie? Pt că îți spun sigur că sunt oameni care și-au dat ultimul ban pe-acea luna, să te vadă la concert. Ați ajuns într-un loc de unde nu mai vedeți in jos, la noi ăștia, de unde ați plecat și voi.

- Delia... tupeu de borfaș!!! Tu ceri ca sa fie și artiștii incluși în schema de ajutor guvernamental, implicit și tu mare stea! Pe când aia cer salvarea industriei “live music”!

- Până acum câteva luni te lăudai pe toate posturile TV cu vacanțele tale în cele mai exclusiviste zone. Nu ți-a rămas ceva mărunțiș?

- Dragă Delia, dacă demersul vostru ar fi corect, mă gândesc că oamenii care vă iubesc și vă admiră, ar trebui să vă susțină inițiativa, nu? Mă refer la oamenii de rând, nu la cei din industria voastră care revin cu zeci, sute de comentarii să-și impună punctul de vedere. Dacă nu se întâmplă astfel dragă Delia, înseamnă că undeva este o fractură de logică sau de înțelegere a realității.

Astfel de mesaje au fost cu sutele. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel