Val de accidente grave astăzi în România, cu morți și răniți. Situație critică pe șosele

foto cu rol ilustrativ FreeImages
foto cu rol ilustrativ FreeImages

Mai multe accidente deosebit de grave au avut loc astăzi, în țara noastră. 

Două persoane și-au pierdut viața într-u accident, în Covasna

Un accident deosebit de grav, mortal, s-a produs duminică după amiază pe DN11, în județul Covasna. Două persoane au murit și alte patru persoane sunt rănite în urma accidentului. Două mașini au fost implicate în această ciocnire, la ieșirea din localitatea Sântionlunca spre Ozun, scrie Mediafax. 

O tânără a murit pe A1

Un alt accident grav s-a produs pe A1. O persoană a murit și alta e grav rănită după accidentul produs în Timiș. La fața locului a fost trimis și un elicopter SMURD. Persoana decedată are 32 de ani, iar cealaltă victimă, o femeie în vârstă de 46 de ani, a fost transportată la spital. Mașina în care se aflau cele două femei staționa pe banda de urgență când a fost lovită de cea de-a două mașină implicată în accident. 

Tot pe A1, un pieton a fost lovit de o mașină, la kilometrul 70, pe sensul Pitești către București, în zona localității Petrești, județul Dâmbovița.

Vezi și: Nou scandal în trafic, în urma unei șicanări. Unul dintre șoferi a scos SABIA

Un șofer, în vârstă de 56 de ani, a murit în această dimineață, după ce mașina sa a lovit un cap de pot.  Accidentul s-a produs la ieșirea din orașul Dej. În urma impactului, șoferul a murit. Pompierii au găsit la fața locului un autoturism avariat și un bărbat încarcerat. Victima avea multiple traumatisme severe vizibile și era în stare de inconștiență. S-a acționat imediat pentru tăierea și îndepărtarea elementelor de caroserie pentru asigurarea accesului și evacuarea victimei. Au fost aplicate manevre de resuscitare pentru bărbatul extras din autoturism, însă fără a-i putea readuce semnalele vitale, au transmis cei de la ISU Cluj, arată sursa citată. 

Accident cu șase răniți pe Valea Prahovei

În urmă cu aproximativ două ore, un alt accident grav s-a produs pe Valea Prahovei. Șase persoane au fost rănite. În accident au fost implicate două maşini, conduse de o femeie de 50 de ani şi un bărbat în vârstă de 65 de ani. Niciunul dintre șoferi nu a putut fi testat cu aparatul etilotest la fața locului. 

Și acestea sunt doar o parte din accidentele grave produse doar astăzi în țara noastră, soldate cu morți și răniți grav. 

Vezi și: EXCLUSIV  Cum poţi anticipa pericolul şi EVITA un accident rutier. Titi Aur, sfaturi VITALE pentru şoferi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel