Unii dintre cei mai buni sportivi din lume, vin în România

HTC participă la Triathlon Challenge Mamaia 2015, eveniment care atrage unii dintre cei mai buni triatloniști din lume, și la Ciclaton, primul eveniment ciclist de strângere de fonduri din România.

Potrivit unui comunicat de presă, HTC încurajează mișcarea și stilul de viață activ prin inițiativele care ajută utilizatorii să practice sportul și să profite la maximum de antrenamentul din viața de zi cu zi.

Ca parte a strategiei globale, HTC explorează permanent noi moduri prin care să sprijine şi să inspire sportivii amatori și profesioniști și să rescrie regulile privind monitorizarea, antrenamentul şi optimizarea performanței. Astfel, compania susține echipa Smart Athletic Sport Club, pentru a doua oară la evenimentul Triathlon Challenge, ce are loc în Mamaia în perioada 4-6 septembrie, în calitate de sponsor și partener tehnologic. Totodată, HTC încurajează ciclismul la evenimentul Ciclaton, ce se desfășoară între 2 - 6 septembrie în 11 orașe din Transilvania.

La Triathlon Challenge Mamaia, HTC îi așteaptă pe cei aproximativ 1.400 de participanți să descopere noul HTC One M9 și dispozitivele din familia Desire. Ediția din acest an a evenimentului din România a devenit Cupa Europeană Premium a Triathlon, care include și competiția Holten Triathlon din Olanda, și reprezintă etapa finală a Romanian Triathlon Series. România devine, astfel, una dintre țările europene cu un potențial enorm de creștere în domeniul evenimentelor sportive și competiționale, iar HTC se implică activ și își concentrează ambiția, talentul şi pasiunea pentru a dezvolta noi moduri prin care să-i susțină pe sportivi.

Între 2 și 6 septembrie, HTC va fi alături de cei aproximativ 45 de sportivi care vor parcurge mai mult de 660 de kilometri pe bicicletă la Ciclaton, primul eveniment ciclist de strângere de fonduri din România dedicat exclusiv susținerii educației. Evenimentul își propune să pună în mișcare, cu sprijinul partenerilor strategici, roțile educației, prin susținerea proiectelor educaționale non-formale, care au potențialul de a schimba în bine parcursul copiilor și tinerilor implicați în activități.

În 2015, HTC România a participat la numeroase evenimente sportive ca parte a strategiei sale de a susține un stil de viață activ, precum "Maratonul Internațional Brașov", „Mișcarea face bine" care a avut loc în Brașov, Mamaia și Mogoșoaia și „Triathlon Challenge Brașov".

Mai mult de 7.000 de participanți și aproximativ 35.000 de susținători au interacționat cu produsele HTC prin intermediul display-urilor poziționate în cadrul evenimentelor, produse constând în telefoane HTC One M9, HTC One mini2, HTC Desire 626, HTC Desire 510, HTC Desire 620G, HTC Desire 526G, Desire 820 și HTC Desire 320.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel