Un român în turul Franţei, după mai bine de 80 de ani. Edi Grosu: Sunt şanse foarte mari

Ciclistul român Eduard Grosu ar putea fi primul român care participă la Turul Franţei după 84 de ani. Anunţul a fost făcut chiar de acesta, care a transmis că o confirmare oficială va avea loc la jumătatea lunii ianuarie. 

Anul viitor există posibilitatea foarte mare să fiu prezent în Turul Franţei, ceea ce ar pune în calendar o competiţie foarte importantă înaintea JO şi, cu siguranţă, forma mea fizică va fi de top la Tokyo. Turul Franţei va lua startul din Marsilia, de unde este şi echipa mea, iar datorită rezultatelor şi a conducerii care a făcut un plan legat de acest lucru avem şanse undeva la 90% să fim prezenţi la start.

Prezenţa noastră la start se va confirma până la jumătatea lunii ianuarie şi, în funcţie de decizia organizatorilor Turului Franţei, voi alcătui planul meu competiţional, de antrenament. Această accidentare mă ţine puţin pe margine, dar sezonul este lung. Refacerea va dura la două săptămâni şi nu voi începe sezonul în februarie, cum era stabilit, ci în martie, a declarat Grosu, conform digisport.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel