Un fotbalist s-a retras după ce a dezvăluit un secret șocant

Robbie Rogers
Robbie Rogers

Atacantul american, Robbie Rogers, cu 18 selecţii în naţională (2009-2011), și-a anunțat, vineri, retragerea din fotbal la doar 25 de ani. El a luat această decizie după ce a dezvăluit că este homosexual.

„Am crezut mereu că voi putea ascunde acest secret. Fotbalul era obiectivul meu, identitatea mea. Fotbalul mi-a găzduit secretul şi mi-a dat mai multă bucurie decât puteam spera. Dar este vremea să mă îndepărtez şi să mă descopăr departe de acest sport. În aceşti 25 de ani mi-a fost teamă să arăt cine sunt cu adevărat, mi-a fost teamă să nu fiu judecat şi respins, teamă că apropiaţii mei se vor îndepărta de mine, teamă că secretul meu nu-mi va permite să-mi realizez visurile. Am realizat că voi putea aprecia viaţa cu adevărat doar după ce voi fi onest. Secretul meu nu mai există, pot merge înainte şi îmi pot trăi viaţa aşa cum Dumnezeu a vrut-o pentru mine”, a declarat Rogers.

Rogers, care a jucat la JO de la Beijing cu SUA, a câştigat Liga nord-americană (MLS) cu echipa Columbus, în 2008, şi a marcat două goluri pentru naţionala de seniori a SUA.

El a început sezonul 2012-2013 la Leeds, în a doua ligă engleză, fiind apoi împrumutat la Stevenage, în a treia ligă.

Potrivit Los Angeles Times, niciun american nu a continuat să evolueze într-un sport colectiv profesionist major după ce şi-a recunoscut orientarea sexuală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel