Tzancă Uraganu, prima reacție după ce s-a zvonit că a fost bătut și e internat: O să zguduie România, vă promit!/ VIDEO

Tzancă Uraganu ar fi fost bătut de mai multe persoane și se află internat într-un spital din Germania. Familia sa a confirmat!

UPDATE: Într-o intervenție live, pe pagina sa de Facebook, Tzancă Uraganu, pe numele său Andrei Velcu, a ironizat zvonurile apărute în presă și susține că nu ar fi fost bătut. 

”Sunt aici la terapie intensivă, mi-am pus dinții din nou, ce să fac. Ce aveți, mă, ați înnebunit cu zvonurile astea. Mai terminați, mă. Nu știți cum să mai faceți like-uri și vizualizări? Nu mai poate omul să meargă undeva să cânte că se scot zvonuri. Terminați cu discuțiile astea proaste. După cum vedeți totul este sub control. (...) Gata cu aberațiile, va rog frumos, și cu zvonuri false! Am pregătit niște hituri de o să se zguduie România vă promit”, a declarat Tzancă Uraganu într-un video live dintr-un aeroport. 

- Știrea inițială -

Celebrul manelist Tzancă Uraganu s-ar afla internat în stare gravă într-un spital din Germania. Conform spynews.ro, se pare că artistul ar fi fost bătut și ar fi ajuns în comă la o unitate spitalicească. 

Surse din anturajul manelistului susțin că acesta ar fi fost bătut noaptea trecută de mai mulți indivizi. Familia manelistului ar fi confirmat pentru site-ul monden faptul că Tzancă Uraganu ar fi fost bătut, iar agresorii ar fi chiar cumnații săi, frații Lambadei, mama copilului lui Tzancă Uraganu, cea de care artistul s-a despărțit, dar cu care e în continuare în plin scandal, mai scrie tabloidul. 

Conform contului său de Instagram și a ultimelor story-uri publicate ieri, Tzancă Uraganu s-a filmat pe timpul zilei la bordul unui bolid de lux, iar seara a petrecut într-un club. Incidentul ar fi avut loc după petrecerea din localul de noapte. 

Ce a făcut ieri artistul - GALERIE FOTO AICI!

Tzancă Uraganu, radical în pandemia COVID: Nu voi cânta nicăieri

Recent, manelistul Tzancă Uraganu a anunțat că nu va mai cânta la niciun fel de înmormântare, conform romaniatv.net. Artistul se teme de coronavirus și nu dorește ca el sau familia sa să fie infectați cu acest virus. Mai mult, el recomandă oamenilor să se protejeze pe parcursul pandemiei și să limiteze răspândirea virusului.

”Vreau să vă spun că sunt foarte șocat de ce văd de câteva zile pe Facebook. Și cunoștințe și mai apropiați, din toate părțile, din toate orașele, văd numai oameni, care din păcate au murit de COVID. Am fost sunat din toate părțile să vin să cânt la oamenii care au murit de COVID. Vreau să vă spun din toată inima mea, îmi pare foarte rău, sunt foarte șocat de ce se întâmplă! Nu voi putea să vin absolut nicăieri, pentru că e vorba de viața noastră, am copil mic, nu pot să stau în atâția oameni, mai ales la un așa caz. Nu voi cânta nicăieri, la niciun fel de înmormântare, tot anul acesta. Când e vorba de viață, nu mai contează nimic! Nu voi putea fi prezent absolut nicăieri! Se întâmplă ceva groaznic în toată lumea și trebuie fiecare să ne adaptăm și să ne ferim”, a anunţat Tzancă Uraganu într-un mesaj video de pe o rețea de socializare. 

Citește mai multe aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel