Tyson Fury - Deontay Wilder REVANȘA | S-a hotărât ziua marelui meci

Tyson Fury - Deontay Wilder REVANȘA | S-a hotărât ziua marelui meci
Tyson Fury - Deontay Wilder REVANȘA | S-a hotărât ziua marelui meci

Meciul revanșă dintre Tyson Fury și Deontay Wilder se va juca în 2020.

Boxerul britanic Tyson Fury a anunţat că meciul revanşă împotriva americanului Deontay Wilder, campionul mondial en titre la categoria grea, versiunea WBC, va avea loc anul viitor, pe 22 februarie, informează Reuters.

Fury (30 ani) este singurul pugilist pe care Wilder nu a reuşit să-l învingă, cei doi terminând la egalitate, în luna decembrie 2018 la Los Angeles. Britanicul a controlat lupta, însă a fost trimis la podea de două ori, ultima oară în repriza a 12-a.

'Meciul revanşă a fost confirmat şi semnat. Va fi pe 22 februarie', a declarat Fury cu ocazia unui eveniment desfăşurat la Teatrul Alhambra din Bradford (Anglia).

'De această dată, îl voi trimite eu la podea. Acum nu am mai stat departe de ring timp de trei ani şi nici nu am mai făcut abuz de alcool', a adăugat el. Deontay Wilder (33 ani), care urmează să-şi apere centura de campion într-un meci revanşă cu Luis Ortiz, a anunţat în luna mai că îl va înfrunta pe Tyson Fury după lupta împotriva cubanezului. Fury a disputat ultimul său meci în luna iunie, când l-a învins în doar două reprize pe germanul Tom Schwarz, în cadrul unei gale desfăşurate la Las Vegas.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel