Trei jurnaliști, martori la dezvăluiri din PMP: S-au dat bani!

Congresul Partidului Mișcarea Populară se desfășoară, sâmbătă, la Sala Palatului, dar o dezvăluire din culisele organizării a izbucnit înainte de finalul lucrărilor.

Trei jurnaliști, Cătălin Striblea, Corina Drăgotescu și Bogdan Chirieac, aflați printre analiștii invitați la Congres, au fost abordați de un participant care le-a povestit cum a ajuns la Sala Palatului. "Suntem mai mulți dintr-o comună din apropierea Capitalei. Am fost plătiți ca să stăm în sală. Să se umple rândul, să nu pară gol. S-au dat bani. Am primit 50 de lei de fiecare participant, pentru a sta la Congres. Un om de afaceri ne-a dat banii", a spus participantul. 

Traian Băsescu a ținut un amplu discurs, sâmbătă, la Congresul Partidului Mișcarea Populară, de o oră și jumătate. Pe scurt, el a susținut că a avut ezitări înainte de a-și depune moțiunea pentru candidatura la șefia PMP, pentru că nu mai are nimic de experimentat în politică. La Congres s-a mai luat o decizie importantă: Partidul Mișcarea Populară a devenit Mișcarea Populară. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel