Trecutul și dramele necunoscute ale tenorului Placido Domingo

Placido Domingo, un mit al artei lirice
Descriere foto: Placido Domingo, un mit al artei lirice

După acuzațiile de hărţuire sexuală lansate de mai multe femei împotriva tenorului Placido Domingo, au început să iasă la suprafaţă detalii despre trecutul mai puţin cunoscut al marelui artist spaniol.

Săptămâna trecută au apărut mai multe acuzații de hărțuire sexuală împotriva artistului Placido Domingo.

La 17 ani, Placido Domingo trecuse deja printr-o mare iubire care avea să-i marcheze viaţa. La vârsta de 16 ani el a cunoscut o studentă la pian, Ana Maria Guerra Cue (decedată în 2006) şi îmbătaţi amândoi de iubirea eternă au decis să fugă şi să se căsătorească în secret. Însă când părinţii lui Placido au aflat de această escapadă, l-au obligat să se întoarcă acasă.

Socrii au decis totuşi să-i ajute în relaţia lor şi le-au închiriat un apartament pentru a se putea muta împreună. La puţin timp se năştea micuţul Jose Placido Domingo Guerra, primul şi singurul lor fiu împreună. Însă relaţia nu a durat mult timp, Placido Domingo fiind copleşit de o responsabilitatea atât de mare, iar căsnicia a eşuat.

Vezi și: ANM, prognoza meteo. Vremea pe regiuni până în 1 septembrie

Scandalul ameninţă liniştea familieiDeşi era deja un expert în relaţii amoroase, Placido Domingo a cunoscut-o pe actuala sa soţie, mexicana Marta Ornelas (84), în anii 60. În 1962, când avea doar 21 de ani, s-a căsătorit din nou, iar din acest mariaj au rezultat doi copii: Placido Domingo Jr şi Alvaro Maurizio Domingo.

După aproape 60 de ani de căsătorie cu cea pe care a considerat-o "femeia vieţii sale" izbucnirea acestui scandal ameninţă din nou liniştea familiei. Pe amândoi i-a legat pasiunea pentru muzică, având în vedere că ea era o artistă promiţătoare care câştigase un concurs pentru cea mai bună voce de soprană cu opera "Nunta lui Figaro".

Dar a preferat să renunţe la carieră pentru a-şi sprijini soţul şi a se dedica creşterii copiilor. "A fost lumina şi inspiraţia mea. Ea m-a învăţat totul şi a făcut din mine ceea ce sunt astăzi", declara Domingo într-un interviu din 2016.

Obligat să doneze o sumă importantă de bani pentru a-și salva copiiiÎn iunie 2016 se afla că Placido Domingo a fost obligat să doneze aproape 2 milioane de dolari pentru a-şi putea recupera fiii din braţele sectei de Scientologie. Fosta soţie a lui Placido Domingo Jr, Sam Domingo, a făcut aceste dezvăluiri ziarului Daily Mail cu privire la fiul cel mare al artistului, Jose. 

Ea a povestit că această religie interzice adepţilor orice contact cu persoane străine grupului şi că tenorul a fost nevoit să plătească o sumă exorbitantă pentru a-l putea vedea pe fiul său Jose, din prima căsătorie, şi cele trei nepoate născute în sectă.

Cazul Săpoca. Două dintre persoanele rănite sunt în stare gravă

O situaţia de familie complicatăÎn 2008, relaţiile dintre Jose şi Placido Domingo au fost rupte după intrarea fiului în această sectă. Până la urmă iubita acestuia a reuşit să se desprindă de grup şi să plece departe cu cele trei fiice născute în perioada cât s-au aflat în sectă. Dar Jose a rămas în continuare în sectă şi face parte din comitetul de recrutare de noi membri. 

"Este probabil încântat de faptul că se învârte printre celebrităţile din Los Angeles, este partea atractivă a Scientologiei", a spus tatăl său. O situaţia de familie complicată, la care se adaugă acum scandalul sexual în care este implicat tenorul şi care a făcut înconjurul lumii.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu față în față. Adevăratele motive ale despărțirii lor, complexe și frustrări


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26