Andreea Bălan și Andreea Antonescu față în față. Adevăratele motive ale despărțirii lor, complexe și frustrări

Andreea Bălan și Andreea Antonescu au vorbit într-un vlog despre adevăratele motive ale despărțirii lor și a destrămării trupei Andre. Cele două artiste au vorbit și despre complexele pe care le aveau și pe care încă le mai au.

"I-am explicat. Îmi doresc foarte mult ca ea să fie fericită, pentru că meriți să fi fericită, pentru că ești un om foarte bun. Toată viața te-ai chinuit, toată viața ai muncit, toată viața ai avut ambiții foarte mari, n-ai avut vreodată timp pentru tine. E momentul tău, trăiește-l din plin, meriți! Ia o gură de aer și trăiește secunda asta", îi spunea Andreea Antonescu, Andreei Bălan, în ziua nunții, mesaj cu care Andreea Bălan și-a început vlogul postat ieri. 

Anca Serea a povestit despre venirea pe lume a celui de-al șaselea copil: Sunt convinsă că va fi un copil special

Care au fost adevăratele motive ale despărțirii artistelor

Artistele au decis să vorbească în vlogul postat pe canalul de Youtube al Andreei Bălan, despre motivele despărțirii lor, despre frustrările și complexele pe care le aveau în trupa Andre, dar și despre motivul pentru care nu s-au reunit mai repede. Acestea și-au dat seama că până de curând, când au ales să se reunească, fiecare credea lucruri total diferite și greșite, una despre cealaltă.

"Când ne-a fost greu, noi am fost una lângă cealaltă, dar erau orgoliile atât de mari şi frustrările acumulate atât de multe şi preferam atât de mult să ne învinovăţim una pe cealaltă şi să ne amintim numai ce a făcut cealaltă şi faptul că noi n-am greşit, încât tu nu ai crezut niciodată că eu te-am iubit pe tine. Nici nu mai voiam să vorbim una cu alta, deşi la început eram chiar foarte bune prietene", a povestit Andreea Antonescu.

Complexele Andreei Bălan: M-aţi făcut să mă simt netalentată

„Eu te-am, te-am, e mult să spun urât, dar n-am vrut să-mi fii în preajmă. Complexul meu cu vocea a fost mereu din cauza ta şi a tatălui tău, care îmi spuneaţi mereu: tu eşti mică, nu ştii să cânţi, ştii doar să dansezi. Eu am devenit cea mai bună dansatoare din showbiz din cauza ta! Pentru că mi-aţi tot repetat asta când eu eram mică și mi s-a implementat asta în cap și am muncit de șapte mii de ori mai mult decât alții ca să demonstrez că pot. De aceea am început să iau lecții de canto la 30 de ani. M-aţi făcut să mă simt netalentată", a spus Andreea Bălan.

Complexele Andreei Antonescu: îmi spunea că sunt prea grasă

„Şi eu am ajuns să am complexe din cauza voastră. O vară întreagă, îmi amintesc şi acum, beam o cană cu lapte la trei zile pentru că tata îmi spunea că sunt prea grasă. Mereu îmi spunea: uite ce frumoasă e Andreea Bălan, uite ce slabă e. Eu am şi în momentul de faţă undeva la 44 de kilograme, multă vreme m-am vopsit blondă, tot din acele complexe. Mi-am dorit întotdeauna să fiu blondă, până acum când mi-am dat seama că sunt eu, asta sunt eu. Am încercat să acopăr multe lucruri, dar acum sunt fericită că s-au clarificat“, a mai spus Andreea Antonescu. 

În loc să ne unească, ne despărţeau. Eram chinuite și nefericite

"Noi ne-am chinuit mult de tot în Andréam fost chinuite, iar taţii noştri în loc să ne unească, ne despărţeau. Iar acea ruptură a fost atât de mare încât nu am mai reuşit să mai comunicăm, nu mai reușeam să vorbim, nu mai voiam să vorbim. În primul an eram minunate împreună, ne copiam una pe alta, ne îmbrăcam la fel, dar la un moment dat începusem să ne urâm și nu înțelegeam de ce. Cred că părinții noștri nu au reușit să gestioneze situația. Eu m-am chinuit ani să scap de nişte traume şi de nişte complexe pe care le-am acumulat în André. Îmi pare rău că părinţii noştri nu au ştiut cum să ne apropie. Dacă ei știau să gestioneze mai bine poate noi am fi rămas prietene și poate trupa nu s-ar fi despărțit. Noi eram nişte copiliţe de 13 ani frustrate, geloase şi supărate. Toată lumea întreabă de ce ne-am separate, de fapt au fost foarte multe lucruri grele în spate, nişte dureri, nişte suferinţe şi nişte complexe, nişte trăiri pe care oamenii nu le ştiu. În culise noi plângeam şi eram nefericite“, a mai povestit Andreea Bălan. 

Vezi și: Trupa Andre s-a reunit. "Reset la inimă", piesă nouă după 17 ani de pauză


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel