Tratament cu lumină. Ce fac escrocii care vor să te păcălească

Compania Zepter România atrage atenția consumatorilor și autorităților publice competente că pe piața din România se comercializează în scop medical lămpi cu lumină led sub eticheta dispozitivelor medicale de terapie cu lumină polarizată. 

”Consumatorii/clienții sunt păcăliți că terapia cu leduri ar vindeca sau ameliora anumite afecțiuni, deși acest lucru este posibil doar prin tratamentul cu lumină polarizată.

Sub perspectiva îmbunătățirii sănătății, cei mai mulți dintre cei înșelați sunt bătrânii, care în speranța unei ameliorări sau vindecări plătesc pentru un produs care nu generează efectele așteptate.

Zepter România informează cetățenii că tratamentul cu leduri nu vindecă sau ameliorează afecțiunile reumatice, nu reduce perioada de vindecare a plăgilor și nu are efecte asupra bolilor care sunt indicate în prospectul de însoțire cu care sunt vândute lămpile.

Zepter România precizează că escrocii profită de confuzia cetățenilor și folosesc intenționat toate datele medicale ale terapiei cu lumină polarizată, un tratament omologat și aprobat internațional. În plus, pentru a mări confuzia, lămpile cu leduri sunt fabricate astfel încât să semene cât mai mult cu dispozitivele medicale cu lumină polarizată omologate pe piață.

Zepter România recomandă cetățenilor să se informeze atunci când achiziționează un dispozitiv medical care folosește lumina polarizată pentru tratarea unor afecțiuni. Aceștia trebuie să ceară distribuitorilor certificatele de omologare a produsului, numărul de omologare a dispozitivului medical, certificate de asigurare a calității, certificate de conformitate și clasificarea de produs conform protocoalelor UE”, se arată într-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel