Tom Cruise şi Val Kilmer, împreună pentru continuarea unui film celebru

tom-cruise-offered-jack-reacher-role-in-one-shot
tom-cruise-offered-jack-reacher-role-in-one-shot

Tom Cruise şi Val Kilmer, împreună pentru turnarea continuării celebrului film Top Gun.

Val Kilmer i s-a alăturat lui Tom Cruise pentru un sequel al filmului 'Top Gun' pe care îl filmează studioul Paramount, potrivit site-ului de specialitate The Wrap citat joi de EFE. 

Tom Cruise a postat la 31 mai o fotografie pe contul său de Twitter prin care dezvăluia că au început filmările la acest sequel care se va intitula 'Top Gun: Maverick'. Kilmer a jucat în filmul original din 1986 rolul lui Iceman, un curajos pilot de încercare rival al lui Maverick (Cruise) la celebra şcoală de aviaţie americană. Se preconizează ca atât Cruise cât şi Kilmer să-şi reia rolurile în această continuare la 'Top Gun'. 

Potrivit primele informaţii privind viitorul film, Maverick este acum un profesor care trebuie să pregătească o nouă generaţie de piloţi. Alte informaţi notează că filmul va arăta cum cariera acestor piloţi de elită este ameninţată de folosirea tot mai mult a dronelor pe câmpul de luptă. 

'Top Gun: Maverick' este regizat de Joseph Kosinski ('Tron: Legacy, 2010) şi va ajunge pe ecrane la 12 iulie 2019. Filmul original, realizat de Tony Scott şi din distribuţia căreia făcea parte şi Kelly McGillis, a devenit unul din clasicele anilor 80, având încasări de 357 milioane de dolari în întreaga lume.

Vezi şi:Zodii ocrotite de divinitate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel