Zodii ocrotite de divinitate

Zodii ocrotite de divinitate
Zodii ocrotite de divinitate

Trei zodii sunt ocrotite de divinitate.

Berbec

Acest nativ este un fericit. Norocul îl urmărește constant încă din copilărie. Este foarte iubit de cei din jur, care îl apreciază pentru jovialitate, pentru energia de care dă dovadă. Are spirit de conducător, câștigându-și cu ușurință foarte mulți adepți datorită personalității sale puternice. Este plin de entuziasm și foarte ambițios, însă toate acestea sunt dublate de o forță superioară care se apleacă asupra lui.

Scorpion

Acolo sus cineva îl iubește, este clar! Altfel nu se poate explica de ce șansele îi surâd mai mult decât oricui altcuiva. Nu eșuează niciodată, tot ceea ce își propune duce până la capăt, chiar dacă mulți nu prea văd implicare din partea sa. Tocmai în asta constă și misterul sau. Este un câștigător prin definiție.

Pești

Cine a cunoscut un nativ Pești a cunoscut liniștea. Pentru că mai bun și mai cald că el nu prea există. Cel născut în această zodie este de o corectitudine iesita din comun. Nu este deloc răzbunător. Nu face excese, e altruist și bun, atribute răsplătite de divinitate, notează ele.ro. El vede răul că pe o încercare menită să îl întărească, astfel că depășește cu ușurință orice obstacol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel