Tily Niculae, interviu exclusiv. Povestea neștiută dincolo de scenă

Tily Niculae – sau Roxana de ‘La bloc’ - și-a trăit copilăria în lumina reflectoarelor. Privită din exterior, lumea în care se întârtea părea ideală, dar puțini știu câte nopți și câte ore de liniște i-au fost furate. Contractele veneau înainte să le ceară sau să și le doreasă, însă a realizat în scurt timp că de la 16 ani muncește într-una.

Nu își dorea să ajungă cineva, nu s-a gândit nicio clipă că vrea să fie o mare vedetă. Nu. Își dorea doar să-și ajute părinții. Ajunsese să câștige mai mulți bani decât ai ei, dar ceva parcă lipsea. Și-a dat seama că nu are viață. Se săturase să muncească peste 15 ore pe zi când alți adolescenți - la vârsta ei - nici nu se gândeau să lucreze. La un moment dat, Tily Niculae și-a făcut curaj și a pus punct unei etape din viața ei. Acum se consideră o femeie împlinită, fericită care nu și-ar închipui viața fără soțul său și fără 'Sofisticata', micuța lor.

În rândurile de mai jos, veți descoperi o vedetă care a renunțat de mult la mască. Descoperiți-o pe Tily Niculae într-un interviu de suflet acordat pentru DC News.

DC News: De ce ai dat actoria pe o carieră în publicitate?

Tily Niculae: Este impropriu spus că am dat actoria pe publicitate. Am ales să fac asta din momentul în care am născut-o pe Sofia. Mi-a luat ceva timp, un an și șapte luni să mă obișnuiesc cu ideea că am un copil și trebuie să vadă în mine un munte de putere. Nu am vrut vreo secundă să crească cu imaginea puternică a tatălui ei care are o meserie pe care și-o practică și cu o imagine tristă a mea că nu-i pot arată și povesti ce fac. Maturitatea pe care am căpătat-o odată cu viața de mamă m-a învățat că în viața asta este bine să te redescoperi, reinventezi. Doar așa poți supraviețui fără să trăiești în trecut și frustrat de schimbările care au loc pe plan personal, profesional și care poate, de multe ori nu țin de €˜"tine"€™.

(w670) Serialul '

DC News: Ai cunoscut succesul de micăƒ. Cum de nu te-ai schimbat și ești o femeie deschisă și modestăƒ?

Tily Niculae: Așa este. Nici acum nu îmi vine să cred când mă uit la casetele înregistrate cu mine... că la 14 ani eu eram în prime-time la TVR 1 sau că am avut un rol important în primul serial românesc de la Prima Tv €"În familie"€™ alături de actori mari, la nici 15 ani, sau că deja la 16 ani eram la televiziunea Nr. 1 cu o audiență de invidiat în serialul La Bloc. Dar... ce să știu eu pe atunci. Am făcut ce am văzut acasă: Am muncit mult și am fost cum m-a învățat mama: deschisă, simplă pentru publicul larg. Doar prin sinceritate îți atragi oamenii de partea ta. Fie că ești actor, fie că ești persoană publică. Oamenii văd și simt și uite că după atâția ani totuși încă sunt căutată, încă dau interviuri. Cât despre aparițiile mele rare, le consider bine alese. Nu apar oriunde, oricând și oricum.

DC News: Când au fost ai tăƒi cei mai mândri de tine? Știu cムai muncit de la 16 ani și nu pentru a ajunge cineva, ci pentru a-ți întreține familia.

Tily Niculae: Păi au fost mai mereu. Asta se reflectă și în comportamentul meu vizavi de Sofisticată. De multe ori, mă aud vorbind precum mama fiindcă ea este sursa numărul 1 de unde niciodată nu sunt: prea urâtă, prea netalentată, prea grasă, prea slabă. Și cred că asta a contat enorm în dezvoltarea mea fiindcă am devenit un împăcat cu viața proprie fără a căuta scandal, răutăți, mizerii prin casele și viețile altora. Pe genul, dar de ce la ei și nu la mine să se fi întâmplat nu știu ce lucru.

VEZI ȘI: Situație inacceptabilă pentru mai mulți actori din "La bloc". Reacția actriței Tily Niculae - exclusiv

DC News: Când ți-a plăƒcut cel mai mult viața ta?

Tily Niculae: Dintotdeauna. Nu îmi este frică de moarte, dar iubesc viața la nebunie. Eman energie și voie bună. Deși fiecare aniversare era un moment unic în viața mea, ziua în care m-am căsătorit cu Popescu este una pe care nu o voi uita niciodată, cele două liniuțe apărute pe testul de sarcină pe 25 decembrie 2011 și nașterea Sofisticatei într-o zi de 12 august toridă la ora 8.27.
Sunt momente de neprețuit care mi-au marcat evoluția mea ca viitoare femeie ce aveam să devin.

(w670)

DC News: Ai ales sムfii o mămicムtânărăƒ. Te-ai gândit vreodatムcムți-ar putea dăuna€™ din punct de vedere al carierei?

Tily Niculae: Am ales asta fiindcă oricare dintre noi avem un tic-tac în privința maternității. Eu l-am simțit devreme și alături de Popescu. Nu m-am gândit atunci deși eram live cu Superbingo alături de Țociu și Palade, vechii mei prieteni. Dar la trei luni de sarcină am ales să renunț singură. Pentru binele meu și binele copilei. Să ne bucurăm în liniște de lunile în care aveam să ne descoperim. Teama m-a apucat după ce m-am văzut cu fetița în brațe.

DC News: Cum te-a schimbat nașterea fetiței tale?

Tily Niculae: Am fost un om responsabil de când mă știu, poate prea responsabil având în vedere vârsta și trăirile. Asta se regăsește și în starea de sănătate a mea care nu este una favorabilă cu o boală autoimună. Gândurile și-au pus amprenta, iar odată cu nașterea Sofiei m-am simțit sufocată de atâta responsabilitate. Nu am avut cum sa fiu o mamă indiferentă. Și în ziua de azi, după nici aproape patru ani, la fiecare mic tresărit pentru mine este un cutremur. Numai mamă să nu fii! Adevarătă vorbă pentru cele care chiar sunt acolo 100%.

DC News: Ce proiecte ai în prezent? Unde te pot găsi oamenii care te îndrăgesc?

Tily Niculae: Oamenii dragi care se identifică cu trăirile, modul meu de viață mă pot găsi pe blogul meu Tilyniculae.eu sau pe petitelilou.ro, primul party boutique pentru copii apărut în urma iubirii ăsteia nebune pentru Sofifik. În rest, mă văd zilnic pe paginile de facebook Tily Niculae, instagram. Cât despre proiecte privind viața mea profesională, în decembrie am avut premiera la un musical, iar după cinci luni de muncă am renunțat fiindcă nu eram plătiți. Trăiesc de prea mulți ani umilința asta, dar măcar am ajuns în punctul în care pot spune: Adio. Mă pot găsi în proiectele Asociației Unu și Unu unde sunt ambasadoarea copiilor prematuri (fie că sunt în spitale, fie că strâng bani, fie că stau de vorbă cu mămici) și așa day by day la fel ca ei. Job, casă, copil, piață. Nu de multe ori lumea se mira că mă găsesc în locuri unde nu ar fi crezut ever. Au senzația că noi eventual suntem poleiți cu aur. Nu uitați: cu televizorul se minte poporul. Mor de dragul replicii ăsteia!!!

(w670) Cu fetele

DC News: Ai renunțat de tot la ideea de actorie sau există șansa să te vedem din nou la teatru sau într-un film?

Tily Niculae: Nu am renunțat. Dar când te duci la castinguri cu probe de trei ori luat, cu pilot făcut, cu al patrulea casting și ți se spune că nu ai mai luat (nu face senss a dau curs explicațiilor) ți se cam ia. Și devii extrem de selectiv în TOT! Pur și simplu realizezi că nu ești batjocura nimănui și cine își dorește enorm să lucreze cu tine nu face lucruri de genul. Trebuie doar să ajungi să te iubești suficient de mult, căci lucrurile se întâmplă.

CITEȘTE ȘI: Mariana Dănescu, aniversare. Cosmin Crețu: O actriță cu un registru impresionant - exclusiv

DC News: Ai avut de-a face cu o mulțime de oameni din TV, dar și din actorie. Te întreb cine și-a pus cel mai mult amprenta în cariera ta?

Tily Nicolae: Domnul Adrian Titieni, era proful meu de actorie în liceu și zi de zi partenerul de joc în primul serial românesc. Un om cu totul special. De câte ori îmi aduc aminte, se lăsă cu un zâmbet larg pe fața mea.

DC News: Te mai strigă lumea "Roxana" pe stradă? Cum ar fi evoluat rolul tău dacă "La bloc" ar fi continuat?

Tily Niculae: DAAA. Incredibil, dar da! Unii s-au identificat cu numele Tily, alții au rămas cu personajul. Păi culmea ironiei este că în filmul de 10 ani din 2013, ei au scris în scenariu, fără să vorbească cu mine, cum că am devenit event planner, iar eu asta fac de doi ani de zile: fie că vorbim de corporate sau sociale și mai nou businessul meu Petite Lilou. Nu știu dacă ar mai fi avut succes, dar iată că reluările de pe Pro cinema fac și azi audiență. Generații ca voi au crescut cu noi și acum alte generații se identifică prin reluări cu personajele din 'La Bloc'. Habar nu am dacă ar mai fi mers sau nu.

DC News: Spune-mi cum a pornit ideea "Petite Lilou". Am înțeles că este primul party boutique pentru copii. Ce pot găsi părinții care apelează la "Petite Lilou"?

Tily Niculae: În primul rând, ideea a pornit de la oboseala mea atunci când am încercat să-i organizez fetiței mele aniversarea de trei ani. M-a zăpăcit căutatul pe Internet și faptul că nu găsisem la un singur furnizor ce îmi doream. Și pentru asta am creat Petite Lilou; pentru mine și pentru alții părinți care vor servicii integrate și personalizate la un singur om, acuratețe și muncă! Eu la Petite Lilou unde sunt managing partener fiindcă mai sunt alături de colega mea, Cristina, pe care am lăsat-o să își satisfacă iubirea pentru planning oferim: Petreceri copii: petreceri tematice, aniversări, petreceri de botez, baby shower, smash cake unde intră următoarele servicii: -Consiliere: stabilire tematică, cromatică, locație -Concept:design dulciuri, design invitatie&producție, tort, decorațiuni&aranjamente, design gift bags, propuneri jocuri&activități, teatru -Organizare: styling(amenajare), candybar, locație, masă copii, setup catering dacă este cazul -Implementare: menținearea legăturii cu furnizorii, transport, livrare.

DC News: Ești ambasador al copiilor născuți prematur. Te implici în multe proiecte care au legătură cu copiii. Ce te face să lupți pentru micuții cu probleme într-o lume în care fiecare luptă doar pentru necazurile sale?

Tily Niculae: Asta mă face să lupt: indiferența aproapelui față de aproape. Nu se poate să fim așa indiferenți, să nu ne pese de suferința altora. Cred în roata care se învârte și mai cred că bine faci și bine găsești. Sunt extrem de justițiară de fel și cam greu mă preocup doar de mine. Se regăsesc lucrurile acestea în postările mele!

CITEȘTE ȘI: Dana Rogoz și Tily Nicolae - Ospătar pentru o zi. Unde le puteți vedea

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel