Dana Rogoz și Tily Nicolae - Ospătar pentru o zi. Unde le puteți vedea

Înotătorii Asociației Unu și Unu vor face valuri într-o manieră inedită pentru a sprijini proiectul "Alo, Prematuritate" înscris la competiția comunitară Swimathon, ediția 2015.

Astfel, cele două echipe de înotători "Toți pentru Unu și Unu" și "Toate pânzele sus" vor servi clienții restaurantului Trattoria Verdi miercuri, 24 iunie, între orele 17.00 și 21.00, pentru a strânge fondurile necesare demarării acestui proiect.

(w670)

Alături de gazdele restaurantului vor asigura o servire ireproșabilă: Silviu Alecu, Ana Maria Mitrus, Bogdana Dobre, Lucian Bădescu, Diana Gămulescu și Corina Croitoru. O parte din sumă încasată se va dona către proiectul "Alo, prematuritate".

Ambasadoare ale echipelor sunt Dana Rogoz și Tily Niculae, îndrăgitele vedete din serialul "La bloc". Le puteți întâlni în această seară, alături de înotători și Asociația Unu și Unu.

VEZI ȘI: Mariana Dănescu, aniversare. Cosmin Crețu: O actriță cu un registru impresionant - exclusiv 

Sunteți invitați să le fiți alături și să-i susțineți rezervând o masă la 0731.333.411 (Trattoria Verdi Aviatorior). Puteți să serviți o cină memorabilia, într-o companie selectă și să faceți o faptă bună.
Locurile sunt limitate.

(w670)

"Dacă vrei să mă vezi ce talent am la alergat după comenzi te aștept și pe tine. O parte din încasări se duc către proiectul Asociației unde ne strofocăm să strângem fonduri și să punem roțile în mișcare. Eu zic că o sa fie distracție: caterincă pe măsură, mâncare bestială și mai faci și o faptă bună", a transmis Tily Niculae.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel