Tenis de masă: Elizabeta Samara, locul 3 în Campionatul Naţional

Foto ilustativ
Foto ilustativ

Elizabeta Samara a ocupat locul trei la Campionatul Naţional Individual de Seniori desfăşurat, în weekend, la Buzău. 

La simplu, Samara a fost învinsă în semifinală de Irina Ciobanu cu scorul de 4-3, potrivit site-ului federaţiei naţionale de profil. Ciobanu a câştigat titlul de campioană după ce a dispus în finală de Andreea Dragoman cu scorul de 4-3.

Adina Diaconu a primit şi ea o medalie de bronz, după ce a fost întrecută în altă semifinală de Dragoman cu 4-1. Ovidiu Ionescu s-a impus la simplu masculin, după 4-2 în finala cu Adrian Dodean. Medaliile de bronz au fost adjudecate de Cristian Pletea, învins cu 4-1 de Dodean în semifinale, şi de Rareş Şipoş, întrecut cu 4-0 de Ionescu în cealaltă semifinală.

Dublu feminin

La dublu feminin, victoria a revenit perechii Andreea Dragoman/Camelia Iacob, victorioasă cu 3-1 în finala cu cuplul Anamaria Sebe/Alina Zaharia. Medaliile de bronz au fost cucerite de perechea Eliza Samara/Elena Zaharia (1-3 în semifinala cu Dragoman/Iacob) şi de Andreea Huduşan/Daniela Bârzoi (1-3 în semifinala cu Sebe/Alina Zaharia).

La dublu masculin a câştigat cuplul Ovidiu Ionescu/Constantin Cioti, după 3-2 în finala cu perechea Alexandru Cazacu/Rareş Şipoş. Alin Spelbuş şi Alexandru Manole şi Lucian Munteanu/Cristian Pletea au luat bronzul. Spelbuş şi Manole au fost învinşi în semifinale cu 3-1 de perechea Cazacu/Şipoş, în timp ce Munteanu şi Pletea au pierdut cu 1-3 în penultimul act în faţa perechii Ionescu/Cioti.

Dublu mixt

În proba de dublu mixt victoria a fost obţinută de perechea Ovidiu Ionescu/Eliza Samara, în urma unei victorii cu 3-0 în faţa cuplului Alexandru Cazacu/Roxana Istrate. Cuplurile Alin Spelbuş/Camelia Iacob şi Alexandru Manole/Andreea Clapă au luat medaliile de bronz.

[citeste si]

În semifinale, Spelbuş şi Iacob au fost învinşi de Cazacu/Istrate cu 3-1, iar Manole şi Clapă au pierdut cu 0-3 disputa cu Ionescu şi Samara, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel